Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 24 юни

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден. 
АНТИКОРУПЦИОННАТА КОМИСИЯ ОНЕВИНИ ЗАМЕСЕНИТЕ В " АПАРТАМЕНТГЕЙТ "
Комисия за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) не е открила нарушавания при инспекциите по абсурда, станал прочут като " Апартаментгей ", около който бяха хвърлени редица оставки. Това излиза наяве от решения, оповестени на уеб страницата на КПКОНПИ.
Върховен касационен съд СЪСИПА ЗАКОНОПРОЕКТА НА КИРИЛОВ ЗА ТРИМАТА ГОЛЕМИ, ИСКА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА (ВИДЕО)
Твърдо мнение срещу готвения законопроект за изменение на Закона за правосъдната власт (ЗСВ) и Наказателно-процесуалния кодекс (НПК), който планува нов ред за следствие и покачване на обвиняване на някой от така наречен " трима огромни " – основния прокурор и ръководителите на Върховния касационен съд (ВКС) и Върховния административен съд (ВАС).
ПЕТКОВА: ПОЖАРЪТ В Топлоелектрическа централа „ МАРИЦА-ИЗТОК 2 “ НЯМА ДА съдебна експертиза ОТРАЗИ НА СИГУРНОСТТА НА ЕНЕРГИЙНАТА СИСТЕМА
Пожарът, който породи тази заран в Топлоелектрическа централа „ Марица-изток 2 “, няма да се отрази на сигурността на енергийната система. Това сподели пред публицисти министърът на енергетиката Теменужка Петкова, която през днешния ден ревизира на място ситуацията след зародило възпламеняване на гума на един от абсорберите на сероочистващата апаратура на блок 8.
ТЪРГЪТ ЗА " ТУРСКИ ПОТОК " ЗАЦИКЛИ, ИЗХОДЪТ Е НЕПРЕДСКАЗУЕМ
Търгът за създаване на 474-километровото газово трасе до българо-сръбската граница, или така наречен " Турски поток " влезе в жестока антимонополна серпантина, изходът от която е мъчно прогнозируем.
ЕКСПЕРТИ: ФАТАЛНО ЩЕ Е ЗА ЕРДОГАН ДА СВАЛИ ПАК С ПРОЦЕДУРНИ ХВАТКИ ИМАМОГЛУ
Истанбул чества. Кандидатът на опозицията Екрем Имамоглу завоюва града на Босфора. За повторно и с разлика от близо 800 000 гласа по отношение на Бинали Йълдъръм от ръководещата партия на президента Реджеп Ердоган.
АРЕСТУВАНИЯТ ЖУРНАЛИСТ ОТ " БИВОЛЪ " ЩЕ СЪДИ Министерство на вътрешните работи ЗА ГОЛЯМО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ
Ще заведем дело против Министерство на вътрешните работи с иск за обезщетение и компенсацията ще е доста огромно. Това съобщи пред Actualno.com юрист Николай Хаджигенов, който е юридическият бранител на журналиста от " Биволъ " Димитър Стоянов по случая с ареста на Стоянов поради " Джи Пи Гейт ". Хаджигенов не посочи точният размер на компенсацията, само че сподели, че до седмица-две ще приготви съответният иск.
ВСЯКО СЛЕДВАЩО ЛЯТО ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО-ГОРЕЩО, СОЧИ ПРОУЧВАНЕ
На разнообразни места по света всяко последващо лято ще бъде още по-горещо от предното и ще бие предходни температурни върхове. Причината са климатичните промени. Това сочи ново изследване, оповестено от Nature Climate Change, отбелязва bTV.
СЛАВИ: ГОВОРИТЕЛИТЕ НА ПАРТИИТЕ ЩЕ ВИЯТ НА УМРЯЛО ЗА ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ
" Започва още една седмица, в която представителите на партиите ще вият на умряло за партийната дотация от 1 лев ". Това написа в своята Фейсбук страница Слави Трифонов във връзка необятно дискутираната тематика за размера на партийните дотации у нас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР