Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 25 април

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 25 април.
АЛЕКСАНДЪР МАНОЛЕВ Е ОБВИНЕН В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЗАСЯГАЩО ФИНАНСОВИТЕ ИНТЕРЕСИ НА Европейски Съюз
Окръжна прокуратура – Благоевград притегли като обвинени някогашния зам.- министър на стопанската система Александър Манолев и Ана Димитрова за закононарушение, засягащо финансовите ползи на Европейския съюз, осъществено от двамата в съучастничество и при изискванията на продължавано закононарушение /по чл.248а, ал.3, вр. ал.2 вр. член 20, ал.3 и ал.4 вр. член 26, ал.1 от НК/. Това оповестиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура.
НОВ ОБВИНИТЕЛЕН АКТ СРЕЩУ РУМЕН ОВЧАРОВ, ЗА ТРОЙНО ПО-ГОЛЯМА ЩЕТА
Специализираната прокуратура внесе обвинителен акт против Румен Овчаров, Пламен Стефанов - някогашен изпълнителен шеф на „ Мини Бобов дол “ ЕАД, и Анна Янева - някогашен заместител министър, за умишлена занемареност, от която са последвали вреди в размер на повече от 24 млн. лв., излиза наяве от известие на държавното обвиняване.
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА СОС ВЯРВА, ЧЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА КМЕТ НА " МЛАДОСТ " Е ИЗПЪЛНЕНА ПРАВИЛНО
Гражданите на регион " Младост " би трябвало да бъдат спокойни, тъй като имат настоящ кмет. Съдът е позволил авансово осъществяване на решението на СОС от 31 май 2018-а година за установяване на изпълняващ длъжността кмет до завръщане на титуляря, доказано и от Върховен административен съд. Това съобщи ръководителят на Столичния общински съвет (СОС) Елен Герджиков след новината, че новият кмет на " Младост " Румен Русев е нелегално назначен.
ИВАНЧЕВА: НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ ЩЕ БЪДЕМ ПОЧТИ СИГУРНО ОСЪДЕНИ (ВИДЕО)
На втора инстанция ще бъдем, за жалост, съвсем несъмнено наказани. Имаме обаче задоволително сила да се борим тъй като е ясно, че в България корупцията е много дълбока. Това съобщи пред кореспонденти в Софийския областен съд някогашният кмет на " Младост " Десислава Иванчева.
БОРИСОВ ПАК БЛЕСТИ - ДАВА МИЛИОНИ НА УНСС, ДОКАТО ГОРАНОВ КАЗА, ЧЕ ИМА НАРУШЕНИЯ (ВИДЕО)
" Ти с каска тука, а? То няма какво да падне " – по този начин стартира изказването на премиера Бойко Борисов от недостроения нов корпус на УНСС, който провокира недоволство измежду управлението на университета и апели да бъдат дадени пари за довършването на корпуса - другояче висшето образователно заведение щяло да банкрутира.
КПКОНПИ САМА Е КАЗВАЛА, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА съдебна експертиза ДЕКЛАРИРАТ ТЕРАСИ
Указания на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) за това по какъв начин да се попълнят декларациите за гласност на имуществото на хората от най-високите етажи на властта на процедура ги компрометират и ги вършат погрешни, написа в. " Сега ". Това стана ясно още след изявление на зам.-председателя на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов - поради замесването на Красимир Каракачанов в абсурда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР