Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 23 октомври

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 23 октомври.
СИДЕРОВ НЕ ОТИДЕ НА КОАЛИЦИОННИЯ СЪВЕТ С КАРАКАЧАНОВ И СИМЕОНОВ
Не участвам на съдружен съвет. НФСБ преди 6 дни смъкна политическо доверие от мен като ръководител на парламентарната група на на " Обединени патриоти ". Това написа в формалната си страница в обществената мрежа Фейсбук водачът на партия „ Атака “ Волен Сидеров.
Протестиращите майки: Валери Симеонов стана образец за законна грубост
" Валери Симеонов стана образец за законна грубост. " Това завиха майките на деца с увреждания по време на следващия си митинг с искане за оставка на вицепремиера Валери Симеонов, съобщи кореспондент на Actualno.com.
Каракачанов: Оставка значи да съборим държавното управление, Симеонов: Не съм урод
Една оставка сега значи да съборим държавното управление – за мен това не е решение. Това съобщи вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов след Коалиционен съвет на " Обединени патриоти ". Каракачанов изясни, че съгласно него възможна оставка на Симеонов значи, че Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия могат да се върнат на власт, а това не е решение.
ГЕНКА ШИКЕРОВА ХЕМ ОСЪДИ БАБХ, ХЕМ НЕ ТОЧНО
Добре познатата с журналистическата си работа Генка Шикерова осъди Българската организация по сигурност на храните (БАБХ) поради отвод от информация.
КЕВОРКЯН: ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ НЕ Е НИТО ПСИХОПАТ, НИТО ФАШИСТ, А ПРОСТО ИГРАЧ
Психопат ли е Валери Симеонов? – както загатна един антрополог. Не си губете времето с този въпрос. Не е. Не е и фашист, както го назова пък един социолог. Валери Симеонов е състезател – подобен, какъвто се поставя на дивата ни политика. "
ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ПОИСКА КОНТРАПРОТЕСТЪТ В НЕГОВА ПОДКРЕПА ДА НЕ съдебна експертиза ПРОВЕЖДА
Валери Симеонов изиска контрапротест да не се организира, тъй като го видя като " средство на махленски напън " и също така пречел на естествения живот в София, само че благодари за поддръжката.
ДОГОВОРЪТ ОТ ПРЕСПА И НОВОТО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКОТО БЪДЕЩЕ НА МАКЕДОНИЯ
Съединените щати твърдо поддържат Договора от Преспа и това е от решаващо значение за евроатлантическото бъдеще на Македония. Това бе заключението от вчерашното посещаване на заместник-помощникът на държавния секретар по европейските въпроси на Съединени американски щати Матю Палмър в Македония, който изрази мощна поддръжка на Съединени американски щати за Договора от Преспа.
ПОРЕДНИТЕ ПРОМЕНИ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО - УЖ ДОБРИ ИДЕИ, НО ПРЕЗ ЗАДНАТА ВРАТА
Ние, мъжете, се радваме на мегаоргани. Така някогашният длъжностен здравен министър доктор Мирослав Ненков разяснява готвената генерална смяна в здравната ни система. Такава смяна не може да мине през задната врата, безапелационен беше Ненков, визирайки по какъв начин измененията се готвят през преходните и заключителни разпореждания на Закона за бюджета на НЗОК.
МАНОЛОВА ПРИЗОВА ПАРТИИТЕ ДА НЕ УПОТРЕБЯВАТ МАЙКИТЕ НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ
Най-лесният метод да бъде дискредитиран един митинг е той да бъде партийно обагрен. Протестът на майките на деца с увреждания е пъстроцветен, той е като дъгата – може да съм наивна, само че доста разгадавам партиите да не смачкват по този метод този митинг. Това съобщи омбудсманът Мая Манолова, която категорично акцентира, че от 1 юни е дружно с майките и работи по Законопроекта за персоналната помощ.
КИТАЙ НЕ ПРИЕМА " ЯДРЕНО ИЗНУДВАНЕ " ОТ Съединени американски щати
Китай предизвести, че няма „ в никакъв случай да одобри никаква форма на изнудване “, откакто американският президент Доналд Тръмп съобщи, че решението му за отдръпване от контракт за нуклеарни оръжия със междинен обхват е обвързвано с Русия е обвързвано и с китайския боеприпас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР