Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 22 октомври

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 22 октомври.
ПРОТЕСТИРАЩИТЕ МАЙКИ БЛОКИРАХА " ДОНДУКОВ ": ОСТАВАМЕ Пожарна охрана ПЛОЩАДИТЕ (ВИДЕО)
Оставаме на площада до край и чакаме оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Това съобщи пред кореспондент на Actualno.com Aделина Банакиева - една от протестиращите майки от самодейността " Системата ни убива ".
ПРОТЕСТИТЕ С ИСКАНЕ ЗА ОСТАВКАТА НА СИМЕОНОВ ПРОДЪЛЖИХА И ВЕЧЕРТА (СНИМКИ)
Десетки жители се събраха пред Министерски съвет в столицата и в други градове на страната и вечерта с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Причината - обидните му квалификации за децата с увреждания и протестиращите майки.
БОРИСОВ НЯМА ДА ИСКА ОСТАВКАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, БИЛО СЛОЖНО
Премиерът Бойко Борисов няма да желае оставката на Валери Симеонов. Това съобщи Борисов в Дубай, където е на посещаване.
РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗАЩИТИХА СИМЕОНОВ ОТ МАЙКИТЕ, ДОМУСЧИЕВ ОБЯВИ СИНДИКАТИТЕ ЗА ВРЕДНИ
Не мисля, че оставката на господин Симеонов е толкоз основна. Така разяснява вицепремиерът Валери Симеонов горещата тематика с изцепката му по отношение на майките на децата с увреждания и думите му, че става въпрос за една група " кресливи дами ". Симеонов приказва след срещата си с работодателите.
АГЕНЦИЯТА Пожарна охрана ВПИСВАНИЯТА ОТРИЧА ДА Е ВЪЗСТАНОВИЛА ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР С ЧУЖДА ПОМОЩ
Не са изисквани данни от частни компании, които да оказват помощ за възобновяване на всички функционалности на Търговския указател. Компаниите " Лакорда ", " Сиела " и АПИС не са взели участие във възобновяване на регистъра. Това съобщи ръководителят на Агенцията пред вписванията Габриела Козарева.
ФИНАНСОВОТО МИНИСТЕРСТВО ОФИЦИАЛНО ОБЯВИ ПРИОРИТЕТИ И ПРОГНОЗИ ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ
И приходите, и разноските в и на държавния бюджет що се отнася до % от Брутният вътрешен продукт в интервала 2019 – 2021 година, понижават, само че като безспорна стойност се усилват. Това демонстрира оповестеният от Министерството на финансите (МФ) законопроект за държавния бюджет за 2019 година.
МАРТИН ДИМИТРОВ: МОЖЕМ ДА СЪДИМ МОСКВА
" Ако Москва не понижат цената на газа има опция да ги съдим. Решението на Европейска комисия дава опция за арбитраж, в случай че не се реализира съглашение за цената в границите на 120 дни ", съобщи Мартин Димитров.
ПАЦИЕНТСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ СВАЛИХА ДОВЕРИЕТО СИ ОТ ШЕФА НА ЗДРАВНАТА КАСА
Пациентските организации взехме решение и смъкваме своето доверие от шефа на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) доктор Дечо Дечев поради изпробване с живота и здравето на пациентите. Това заяви Пенка Георгиева, член на Обществения съвет на Фонда за лекуване на деца в чужбина.
ПУТИН ПОДПИСА УКАЗ ЗА СПЕЦИАЛНИ ИКОНОМИЧЕСКИ МЕРКИ СРЕЩУ УКРАЙНА
Владимир Путин подписа декрет за специфични стопански ограничения по отношение на неприятелските дейности на Киев против руснаците, оповестява уеб страницата на Кремъл.
ЕРДОГАН:ТУРЦИЯ Е В ПЕРИОД НА ПРЕРАЖДАНЕ, СЛУЧАЯТ ХАШОГИ ТРЯБВА ДА съдебна експертиза ИЗЯСНИ
Държавният глава на Турция Реджеп Ердоган съобщи, че страната му се намира в навечерието на нов интервал като нация, представен от локалната преса. " Това е интервал на прераждане, интервал на ново издигане “, разяснява турският президент по време на тирада на гала по откриването на централата на „ Младежката фондация на Турция “ в Истанбул.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР