Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 20 юли

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 20 юли.

КАРТИНАТА ОТ СТЕНОГРАМИТЕ ЗА ЧУМАТА: ЗАПЛАХА ОТ ПОГОЛОВНА ЗАРАЗА И САНКЦИИ ОТ Европейски Съюз И ОИЕ
Опасността продукцията да разнася вируса е доста огромна. Затова се постановат стопански наказания. Това е споделил ръководителят на Българската организация по храните (БАБХ) Дамян Илиев по време на първия председателски съвет от 17 юли, на който са участвали представители на всички парламентарни партии.

14 души бяха ранени при нахлуване от човек, въоръжен с нож в рейс в северна Германия, заяви полицията. Претъпканият рейс е пътувал за Травемюнде, известен плаж покрай град Любек, когато един от пасажерите е извадил оръжие против останалите.

ОЩЕ ЧЕТИРИМА ПОЧВАТ ГЛАДНА СТАЧКА В ПОДКРЕПА НА БОСИЯ, ТОЙ Е НА 38-ИЯ СИ ДЕН
Протестът на Гневните Боси, който дни наред поддържа радикалната идея на Николай Колев - Босия, излъчи четирима души, които стартират безспорна гладна стачка, водени от неговия образец.
ДЕПУТАТИТЕ ЗАДЪЛЖИХА Министерски съвет ДА НЕ ПОДПИСВА ДВУСТРАННИ СПОРАЗУМЕНИЯ ЗА ОБРАТНО ПРИЕМАНЕ НА МИГРАНТИ
Народното събрание задължи Министерски съвет да не подписва двустранни съглашения за назад приемане на мигранти. " За " гласоподаваха 177 депутати, " Против " - 0, " Въздържали се " - 0. Това стана след съвещание на ръководителите на парламентарните групи по предложение на Българска социалистическа партия.
МОТИВИТЕ НА Комисия за защита на конкуренцията ЗА СПИРАНЕ НА СДЕЛКИТЕ ЗА ЧЕЗ И Народоосвободителна въстаническа армия ТЕЛЕВИЗИЯ ИЗГЛЕЖДАТ СЪМНИТЕЛНИ
Само в границите на 8 секунди през вчерашния ден (19 юли), водената от Юлия Ненкова Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) оповести две решения, които сътвориха сериозен трус. Първото – прекъсване на договорката по продажбата на активите на ЧЕЗ в България на компанията на прочулата се напролет Гинка Върбакова " Инерком България ". Второто – прекъсване на продажбата на " Нова Броудкастинг груп ", т.е. на всички медии под марката на Nova.

Мащабна акция в Пътна полиция - Габрово. Задържани са служители на реда, обвинени за противозаконна търговия с коли. Според непотвърдена публично информация единият от задържаните е началник-група.
ОПАСНА И НЕЗАКОННА ТЪРГОВИЯ С КЪРМА ВЪРВИ В ИНТЕРНЕТ
Незаконна търговия с кърма се появи в интернет. От няколко месеца единствената банка за майчина кърма в България е в ремонт. През това време неофициалното донорство набира скорост.
ФУТБОЛЪТ ПРЕДИЗВИКА РЪСТ В ИКОНОМИКАТА НА ХЪРВАТИЯ С 10%
Хърватската стопанска камара (ХГК) заяви, че огромните спортни надпревари, изключително европейското и международното футболни шампионати, са довели до растеж на стопанската система в страната от към 10%.
ПОРОЖАНОВ съдебна експертиза ОПЛАКА, ЧЕ НЕ ПУСКАТ ВЛАСТИТЕ ЗА ВТОРА ПРОБА ВЪВ ФЕРМАТА С ЧУМА В БОЛЯРОВО
От през вчерашния ден има резултат за плантация в Болярово. Фермата е отделена, с 200 и няколко овце. Няма досег на пасищно и водно равнище. Това сподели пред публицисти в Народното събрание министърът на земеделието Румен Порожанов за ограниченията против чумата в Странджанско, съобщи организация „ Фокус “.
Д-Р ДЕЧО ДЕЧЕВ Е НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ЗДРАВНАТА КАСА
Парламентът избра доктор Дечо Дечев за шеф на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК). „ За “ кандидатурата му гласоподаваха 124 народни представители, „ срещу “ – 0 и „ въздържали се “ - 1, с което доктор Дечев бе определен за шеф с мандат до 12 март 2020 година Съгласно процедурните правила за избор, кандидатурата му е призната откакто за нея са дали своят вот повече от половината от народните представители.

Дългогодишният юрист на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Майкъл Коен скрито е записал по какъв начин е обсъждал с него методите за заплащане на модел от Playboy, която е споделила, че е имала връзка с него и в този момент записът е в ръцете на ФБР, предава AFP, цитирайки вестник The New York Times.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР