Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 11 юли

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 11 юли.
ТРЪМП съдебна експертиза РАЗВИХРИ НА СРЕЩАТА НА НАТО: ГЕРМАНИЯ БИЛА ТВЪРДЕ ОБВЪРЗАНА С РУСИЯ
Американският президент Доналд Тръмп не закъсня да се прояви още в първия ден от двудневната среща на върха на НАТО в Брюксел, като обърна внимание на " енергийната взаимозависимост " на Германия от Русия, " Северен поток 2 " и нуждата, съгласно Вашингтон, планът да не бъде осъществен.
БОСИЯ: ОСТАВКА НА МОСКОВСКИ И ПАРЛАМЕНТА! ИНАЧЕ СТИГАМ ДОКРАЙ.
Николай Колев-Босия, който гладува към този момент близо месец, отвърна на обвиняванията на зам.министърът на превоза Ангел Попов, който твърдеше, че общественикът по този начин и не е дал документи за възможни нарушавания по продажби на шофьорски книжки в администрацията на министерството
Движение за права и свободи ИЗМИСЛИ КАКВИ ЩЕ СА ГЛОБИТЕ ЗА МЕДИИТЕ Пожарна охрана ЗАКОНА НА ПЕЕВСКИ И КОЙ ЩЕ ГИ СЪБИРА
Министерството на културата да има правото да упражнява наказания по към момента неокончателно признатият закон за медиите на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски (бел. ред. - Законът за наложителното складиране на печатни и други произведения). Това предлага Движение за права и свободи с промени сред първо и второ четене на законопроекта, сподели депутатът на Движението за права и свободи Велислава Кръстева.
РУСИЯ С РЕАКЦИЯ СРЕЩУ ГЪРЦИЯ, ГОНИ ГРЪЦКИ ДИПЛОМАТИ
Русия ще изгони двама гръцки дипломати в отговор на решението на Атина да експулсира двама съветски дипломати. Това съобщи РИА Новости, като се базира на почитан източник.
ЕКОТАКСАТА ЗА СТАРИТЕ КОЛИ СКАЧА С 13%, ЗА НОВИ ПАДА С 10%
При регистрирането на електрически автомобил в България до края на 2021 година няма да се дължи продуктова такса, реши през днешния ден кабинетът, като одобри промени в Наредбата за излезлите от приложимост моторни транспортни средства.
ВЪПРЕКИ СКАНДАЛИТЕ - СПОРНИЯТ ЗАКОН ЗА ГОРИВАТА МИНА И НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ
Народното събрание одобри на второ четене основните текстове от противоречивия Закон за горивата - така наречен Закон за админситративното контролиране на икономическите действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис
ЗА МИР С РУСИЯ, Съединени американски щати ТРЯБВА ДА СЛОЖАТ КРАЙ НА УЧАСТИЕТО СИ В БЕЗСМИСЛЕНИ ВОЙНИ
Предстоящата среща сред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп с съветския президент Владимир Путин е опция за идната смела самодейност на американския президент. Време е Съединени американски щати да спрат разточителните си войни, а Русия може да бъде градивен сътрудник за тази цел, написа Джордж О`Нийл-младши, създател на Комисията за виновна външна политика и член на управлението на Института за американски хрумвания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР