Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини от изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини от изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 20 юни

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести от миналия ден, 20 юни.
ЗАМ.-МИНИСТЪРКАТА, ПЪТУВАЛА ДО НЮ ЙОРК ЗА 8300 ЛВ., ПОДАДЕ ОСТАВКА
Заместник-министърът на труда и обществената политика Росица Димитрова е подала оставка, а министър председателят Бойко Борисов я е приел, излиза наяве от известие от пресслужбата на Министерски съвет.
АФИС: БЪЛГАРИТЕ ИМАТ НАЙ-ГОЛЯМО ДОВЕРИЕ В ПРЕЗИДЕНТА И ОМБУДСМАНА
Безспорно институциите, които се употребяват с най-голямо доверие измежду българските жители са националният омбудсман и президентът на Републиката. Това излиза наяве от изследване на организация АФИС.
Българска социалистическа партия ВНЕСЕ ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ, Движение за права и свободи ЩЕ Гражданско отделение ПОДКРЕПИ
Българска социалистическа партия внесе в Народно събрание вота на съмнение против кабинета на Борисов. Вотът на съмнение е за бранш „ Сигурност”. Той беше импортиран от депутата Елена Йончева и управлението на парламентарната група.
СИМЕОНОВ СМЯТА, ЧЕ БОРИСОВ Е ПОЖЕРТВАЛ ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪРКАТА, ПЪТУВАЛА НА СКЪПА КОМАНДИРОВКА
" Не съм склонен с признатата оставка на зам.-министър Димитрова, тя е пожертвана от премиера. На майките не им е работа какъв брой коства самолетният билет на зам.-министърката ". Това сподели заместник-министър ръководителят Валери Симеонов пред публицисти в Министерски съвет по отношение на подадената оставка на заместник-министъра на труда и обществената политика Росица Димитрова.
ЗА ПРЪВ ПЪТ В ИСТОРИЯТА НА ГЕРМАНИЯ: ПРЕДОТВРАТИХА АТАКА С БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ
Властите в Германия предотвратиха биологична офанзива. Арестуван е 29-годишен тунизийски жител в Кьолн. Заподозреният, разпознат като Сиеф Аллах Х., бе арестуван, откакто в жилището му полицията откри рицин - едно от най-силно отровните субстанции в природата. Мъжът е разполагал с задоволително материал, с цел да създаде сред 250 и 1000 дози рицин.
ХИЛЯДИ ДЕЦА ОТДЕЛЕНИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ И ДЪРЖАНИ В КЛЕТКИ В НАЙ-УЖАСЯВАЩИЯ АКТ НА ТРЪМП ДОСЕГА (СНИМКИ, ВИДЕО)
Кадри на плачещи деца, изтръгвани от ръцете на родителите им, шокираха света. Кадри не от другаде, а от Съединени американски щати - страната, гордееща се неимоверно със своите права и свободи.
МАКЕДОНСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ОДОБРИ ДОГОВОРА ЗА РЕШАВАНЕ НА СПОРА ЗА ИМЕТО С ГЪРЦИЯ
Македонският парламент утвърди контракта за разрешаване на разногласието за името с Гърция, съобщи БГНЕС. 69 депутати гласоподаваха " За " ратификацията на Договора. Депутатите от опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ не участваха в пленарната зала по време на гласуването. Сега договорът ще бъде изпратен до президента Георге Иванов за автограф.
КОМИСИЯТА ЗА НЕЗАКОННО ИМУЩЕСТВО РЕМОНТИРА СГРАДА ЗА 3 МЛН. ЛВ. И съдебна експертиза МЕСТИ В НЕЯ
Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ) желае да ремонтира постройката - монумент на културата, на някогашния софийски нотариат на бул. " Патриарх Евтимий " 2 и да се реалокира в нея.
ХАОСЪТ ОТНОСНО ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ СТИГНА ДО НЕВЕРОЯТНИ ВИСОТИ
Очаквахме, че синдикатите ще поддържат. Не се получи. Защо трябваше да стигнем до тук - безотговорните майки с болните деца. Това съобщи Мария Стоицова, една от протестиращите майки на деца с увреждания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР