Редакционният екип на Actualno.com представя вечерния информационен бюлетин, посветен на

...
Редакционният екип на Actualno.com представя вечерния информационен бюлетин, посветен на
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 3 август

Редакционният екип на Actualno.com показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на новинарските акценти, от днешния 3 август, понеделник.
Протестите: Ден 26 – Гладни стачки и ултиматум до Бойко Борисов (СНИМКИ)
Петима участници в антиправителствения митинг, които живеят в палатките на пл. „ Независимост “ оповестиха гладна стачка. Един от тях четвърти ден не яде и даже не пие вода.
Отново няма достъп до сарая на Доган в " Росенец ", откри Генка Шикерова
Плажът до Росенец още веднъж е недосегаем по суша. Пътят е заграден с ограда и защита. Това откри Генка Шикерова в инспекция на " Свободна Европа " съвсем месец след събитията на брега край лятната резиденция на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.
Битката за ваксина - кой какъв брой ще купи
Съединените щати, Англия, Япония и Европейският съюз се договориха да закупят 1,3 милиарда дози коронавирусна ваксина, която към момента не е основана. Блимбърг заяви за това по отношение на изследване на аналитичната компания „ Airfinity “.
СЗО с апел: Не въвеждайте още веднъж карантина поради COVID-19
Световната здравна организация (СЗО) прикани страните да се откажат от ново въвеждане на карантина в опит да спрат разпространяването на COVID-19, заради вероятното ѝ обществено и икономическо влияние. 
Назначиха експертиза на записите, свързвани с Борисов и Дончев
Във връзка с множеството запитвания от медии и предвид на високия публичен интерес, Софийска градска прокуратура дава информация за формирано досъдебно произвеждане по член 339а от Наказателен кодекс. Съгласно този текст, който без съответно позволение създава, употребява, продава или държи особено техническо средство, предопределено за мълчешком събиране на информация, се санкционира с от 1 до 6 години затвор.
Кунчев: Дистанционното образование не може да продължи до безспир
Честно казано, в случай че продължи разпространяването на вируса с такива темпове, дали ще бъдат на учебно заведение или отвън учебно заведение, изключително за по-големите класове, контактите са налице и разпространяването ще продължи “, разяснява основният хигиеничен здравен контрольор.
Протестът разруши два мита за ръководството на Борисов
София алегорично е изгубена за ГЕРБ, счита политологът Борис Попиванов.
Крал Хуан Карлос отива в заточение поради корупция
Бившият крал на Испания Хуан Карлос, който е разследван за корупция, разгласи, че възнамерява да отиде в заточение, заяви в понеделник кралският замък.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР