Редакционният екип на Actualno.com представя прегледа на печата за днешния

...
Редакционният екип на Actualno.com представя прегледа на печата за днешния
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 18 септември

Редакционният екип на Actualno.com показва прегледа на печата за днешния 18 септември. 
" Сега "
Акцент в днешния брой е предстоящото повишаване на горивата. Очаква се цената да се вдигне до 10 ст. на литър. Изданието обръща внимание и на тематиката за Топлоелектрическа централа " Варна ". Водната трасе към врата на Ахмед Доган ще бъде реконструирано от страната.
" Труд "
Водеща вест са ограниченията, които властта планува в битката против хакерите. Вестникът преглежда и въпросът със прекъсването на БНР , за което е упрекнат техническият шеф на медията.
" 24 часа "
Акцентът в изданието е по какъв начин секрети клиенти ще ловят по сюжет бавни служители. Това е заложено в административната промяна. Вестникът обръща внимание и на ограниченията, които ще предприеме страната, с цел да се пази от хакери .
" Монитор "
Акцент в днешния брой е новината, че броят на децата в институции е намалял фрапантно. За това осведоми общественият министър Бисер Петков. 20 980 българи пазят стволови кафези от децата си в криобанки, известни у нас повече като тъканни, оповестява още изданието. Те се съхраняват в общо 11 такива структури. На толкоз Изпълнителната организация „ Медицински контрол “ е издала позволение за активност в нашата страна. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР