Редакционният екип на Actualno.com представя най-важното от новините в днешния

...
Редакционният екип на Actualno.com представя най-важното от новините в днешния
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 7 юни

Редакционният екип на Actualno.com показва най-важното от новините в днешния 7 юни.
СЕВДЕЛИНА АРНАУДОВА Е КУПИЛА КЪЩА ЗА 1 МЛН.ЛВ. ПРЕЗ 2019Г., РАЗКРИ ЖУРНАЛИСТ
" От юли 2019 година Шехерезада е горда собственичка на вила в с. Бистрица за над 1 млн. лева С разчупена архитектура, наподобява доста шукаритетна, както се вижда от Гугъл Maps ". Това написа журналистът Атанас Чобанов от Биволъ във фейсбук. Заедно с това той пуска и извадка от имотния указател. От нея се вижда, че пиарката на премиера Бойко Борисов Севделина Арнаудова, която беше непосредствено атакувана от предприемача Васил Божков в събота, е придобила дружно със брачна половинка си парцел в Бистрица. Той е записан с веществен интерес от 1 056 148 лева
СПЕЦПРОКУРАТУРАТА ПРОВЕРЯВА БОРИСОВ И ГОРАНОВ Пожарна охрана СИГНАЛ НА БОЖКОВ?
Специализираната прокуратура е почнала инспекция по сигнала на предприемача Васил Божков за осъществени закононарушения по работа от финансовия министър Владислав Горанов, шефа на бюджетната комисия Менда Стоянова и премиера Бойко Борисов, твърди bTV. Сигналът беше публикуван до институции, партии и посолства.От обвиняването прецизират, че материалите са разпределени на прокурор Ангел Кънев, наблюдаващ по едно от досъдебните производства против предприемача. Прокурорът Ангел Кънев наблюдаваше двете каузи против притежателя на „ Винпром Карнобат “ Миню Стайков и бе упрекнат от отбраната на Стайков, че е купувал парцели от компании, свързани с директните му съперници. Прокуратурата оневини служителя си, като разгласи, че Кънев не познавал притежателите на въпросните компании съперници.
ЦВЕТАНОВ ПРИЗНА: ПРЕЗ 2018-ТА Е ИМАЛО СРЕЩА ЗА ОТЛАГАНЕ НА ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА
„ Днес повече от всеки път хората желаят да има икономическа тактика, по тази причина пораства рецензията и към предложенията на кабинета. Ако не се отговори уместно на недоволството на хората, ще има по-отчетливо търсене и припознаване на политически субекти отвън властта “. Това сподели пред БНР Цветан Цветанов, началник на Евроатлантическия център за сигурност.
БОЖКОВ: УТРЕ ЩЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ЗАДАМ ВЪПРОС, НА КОЙТО ВЯРВАМ ЩЕ ОТГОВОРИТЕ
Бизнесменът с 18 обвинявания Васил Божков, който продължава да се укрива в Дубай, разгласява видео привет в обществената мрежа Фейсбук от брега на морето. Преди 30 години един милион българи излязоха и трансформираха историята, написа Божков, като засяга митинга на Съюз на демократичните сили на Орлов мост.Хунтата продължава да граби. Прокуратурата им оказва помощ. Политиците мълчат. Институциите бездействат. Време е властимащите да се осъзнаят и да понесат следствията от дейностите си, написа Божков.
БОЙКО БОРИСОВ ЗАЩИТИ СЕВДЕЛИНА АРНАУДОВА (ВИДЕО)
Ceвдaлинa прaви cтрaхoтни нeщa. Нe иcкaм дa влизaм в игрaтa. Тoвa зaяви прeмиeрът Бoйкo Бoриcoв във връзкa c изкaзвaнeтo нa бизнecмeнa Вacил Бoжкoв, чe пиaркaтa нa прeмиeрa Ceвдaлинa Aрнaудoвa e пoceщaвaлa oфиca му нa ул. „ Мocкoвcкa “ 43 eжeмeceчнo. Бoриcoв oбaчe e кaтeгoричeн, чe нe я e прaщaл тaм, кaктo и caмият тoй нe e хoдил.
ПЕТКОВА ОБЯВИ КОЛКО ПАРИ ЩЕ БЪДАТ ВЪРНАТИ ЗАРАДИ ПОЕВТИНЯВАНЕТО НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ
201 милиона лв. ще бъдат върнати на клиентите на топлофикационните и газоразпределителните сдружения в резултат на намаляването на цената на газа. Това сподели пред Нова телевизия министърът на енергетиката Теменужка Петкова.
ИЗЛИЗАТ ЛИ ОТ КОНТРОЛ УЛИЧНИТЕ БУНТОВЕ В Съединени американски щати?
В Съединените щати повече от седмица кървави протести превзеха улиците на над 140 града. Някои от деянията прераснаха във вандализъм, комбиниран с плячкосване на магазини и това принуди Щатите да повикат на помощ Националната армия.Най-многобройните митинги против расизма в Съединени американски щати от началото на уличното неодобрение там, регистрират медиите в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР