Редакционният екип на Actualno.com представя най-важното от новините в днешния

...
Редакционният екип на Actualno.com представя най-важното от новините в днешния
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 6 юни

Редакционният екип на Actualno.com показва най-важното от новините в днешния 6 юни.
БОЖКОВ РАЗКРИ ПОСРЕДНИКА МЕЖДУ НЕГО И БОРИСОВ
Обвиняемият предприемач Васил Божков още веднъж нападна премиера Бойко Борисов, разкривайки че постоянно се е срещал с шефа на пресслужбата на Министерски съвет и персонален PR консултант на Борисов Севделина Арнаудова.
ИКОНОМИСТ: ПОМОЩТА ЗА ХОРАТА И БИЗНЕСА ЗАКЪСНЯ, ИДВА ТЕЖКА КРИЗА
България занапред навлиза в тежката криза, в каквато са към този момент някои от огромните стопански системи в света. Това съобщи експертът по интернационална стопанска система Агоп Каспарян.
ДНЕС Е ЧЕРЕШОВА ЗАДУШНИЦА
Всеки съботен ден е ден за възпоминание на покойниците, а Задушница пред Петдесетница е умишлен възпоменателен ден. След Възнесението на Господ входът на царството небесно - раят, е отворен. Затова в този ден Църквата старателно се моли през него да влязат умрелите с религия.
ДАВАНИ ЛИ СА Пожарна охрана 5000 ЕВРО ПОДКУП НА ОБЩИНАРИ В СДЕЛКАТА ЗА АЛЕПУ?
По 5000 евро са предлагани на общински съветници от Созопол, с цел да гласоподават за продажбата на земята край Алепу. Това разкри някогашният общински консултант и екс регионален шеф на Бургас - Константин Гребенаров пред bTV. Първоначалната концепция Созопол да разполага със лични средства като построи туристически комплекс, е опорочена със скандално разпродаване на земята от идващото ръководство, твърди някогашният консултант.
ТРЪМП ЗАПЛАШИ Европейски Съюз И КИТАЙ С НОВИ МИТА
На среща с представители на риболовния бранш от щата Мейн Тръмп упрекна Европейски Съюз, че " се е възползвал " от Съединени американски щати, само че добави, че това " елементарно може да се реши ". Ако Брюксел не промени позицията си, " ще наложим мито на техните коли, до момента в който не я трансформират и ще я трансформират незабавно ", увери американският президент.
ПИАРЪТ НА БОРИСОВ ОБВИНИ БОЖКОВ, ЧЕ МАНИПУЛИРА ИСТИНАТА
" От момента, в който работя за българското държавно управление, всичките ми срещи с български предприемачи са били в осъществяване на служебните ми отговорности и са снимани от камера и микрофон освен от мен самата, а и от десетки медии. " Това написа във Фейсбук медийният консултант на премиера Севделина Арнаудова в отговор на новата порция разкрития от Васил Божков , в които бе забъркано и нейното име.
КОНСПИРАЦИЯТА " БИЛ ГЕЙТС ": ЧИПИРАНЕТО Е ВЪЗМОЖНО, ВЪПРОСЪТ Е В ЦЕЛТА (II ЧАСТ)
В първата част на историята, отдадена на ролята на Бил Гейтс в международното публично опазване на здравето и по-специално във връзка с имунизациите, Actualno.com прегледа два от общо четири минифилма за Гейтс и с каква цел прекатурна фокуса си на активност от софтуерен експерт до медицина и просвета. Сега ще обърнем внимание на третия филм – този, който най-общо демонстрира по какъв начин (уж) Гейтс се стреми към надзор върху развиването на човечеството.
ПРОТЕСТ СРЕЩУ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ВАКСИНИ: КОГАТО ИМА РИСК, ТРЯБВА ДА ИМА ИЗБОР
Исканията на протестиращите са свързани със основаването на публичен обществен указател за нежелани реакции след имунизиране, който да е елементарно наличен, както за родители, по този начин и за лекари; изместване на слагането на първите ваксини след 2-месечна възраст, а не директно след раждането, както е до момента; разпределяне на пенсия на потърпевшия според от степента на увреда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР