Редактори на сайта Gong.bg обявиха, че напускат сайта и остават

...
Редактори на сайта Gong.bg обявиха, че напускат сайта и остават
Коментари Харесай

Куп журналисти напуснаха сайта Gong.bg заради редакционна намеса

Редактори на уеб страницата Gong.bg оповестиха, че напущат уеб страницата и остават да водят единствено спортното шоу по Дарик радио! Новината разгласи продуцентът на Спортно шоу Гонг по Дарик радио Томислав Русев, написа actualno.com.

Причината е раздялата на уеб страницата с основния редактор Ники Александров, а след него в символ на съпричастност напущат други редактори, които работят на цивилен контракти към уеб страницата.

Решението им е подбудено от " публицистична интервенция ", която те дефинират като неприемлива.

„ Няма да наливаме вода в мелниците на юристите, които ни слушат. Забелязахме първите признаци на публицистична интервенция, които нашия екип не понася и не е търпял в никакъв случай.

Спортния екип на Дарик радио в никакъв случай не е търпял и минимална интервенция. Благодарности към притежателя на радио, който ни търпи 27 години да приказваме каквото си желаеме “, съобщи Томислав Русев.

Томислав Русев, дружно с Ники Александров е основател на марката " Гонг " и дълготраен водещ на предаването по Дарик, както и основател на спортното радио Гонг.

Тъй като към този момент не могат да употребяват марката " Гонг ", от през днешния ден предаването им ще се споделя " Спортното Шоу на Дарик радио ".

Припомняме, че уеб сайтът gong.bg e част от онлайн медийната група „ Нет Инфо “, която беше добита от предприемача и притежател на футболния клуб Лудогорец, при закупуването на Нова Броудкастинг груп. Сделката бе подписана на 22 февруари и бе утвърдена от Комисия за защита на конкуренцията единствено за месец. Обяснението на обстановката можете да чуете от 11.17 нататък в предаването.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР