Редакторът на ТОПСПОРТ Ивайло Димитров скъса по взаимно съгласие договора

...
Редакторът на ТОПСПОРТ Ивайло Димитров скъса по взаимно съгласие договора
Коментари Харесай

Редакторът на ТОПСПОРТ Ивайло Димитров и ослепителната Терез си казаха Да!

Редакторът на ТОПСПОРТ Ивайло Димитров скъса по взаимно единодушие контракта си с ергенлъка. Майсторът на текста и дълготраен член на нашата медия към този момент е с халка на ръката. Иво си сподели " Да! " с ослепителната Терез Димитрова . Дамата е същинска късметлийка - с изключение на, че ще има до себе си хубав и мощен млад състезателен публицист, няма да й се постанова да сменя своята фамилия. Г-н Димитров от дълго време би дузпата на всичките си обожателки и се врече във честност на Терез.

Двамата подписаха брак на 29.08.2020-а година. Църковната гала беше в храм " Рождество Богородично ", а купонът продължи в резиденция " Тера ". Кумове на влюбената двойка са Стиляна Славкова и централният бранител на немския Блау Вайс Рамсло - Дейвид Пенчев .
 Снимка 494260
Източник:

От екипа на ТОПСПОРТ и WMG , за вашия специфичен ден ви пожелаваме все по този начин да се възхищавате един на различен. Все едно за пръв път се виждате, а мисълта да не сте един до различен да ненавиждате. Заедно да сте по-силни, едно цяло - една душа в друго тяло. Щастие да изпълва дните ви, а любовта да сбъдва фантазиите ви!

Специален привет към младото семейство насочи и спортният DJ на България - TEDDY GEORGIO , за което му благодарим. Ето какво пожела той на прелестните Ивайло и Терез Димитрови (Иво, горчиво!):
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР