Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]В резултат на всички акции срещу незаконен

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgВ резултат на всички акции срещу незаконен
Коментари Харесай

Ревизоро: Ако ние забраним вноса на чужд боклук, Европа ще забрани и ние да изнасяме навън отпадъците си

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

В резултат на всички акции против противозаконен отпадък, които се организираха, вследствие на две затворени мощности, влезлите количества отпадък в България напълно не са малко. Нищо чудно кметовете до през вчерашния ден да са знаели къде се съхраняват тези боклуци. Това, което се случваше с години, би трябвало да се приключи. Отпадъци ще влизат у нас и по правилник ще се изгарят. Но не по този метод. Ние сега вървим след тях и гледаме кой какво е хвърлил и събираме. И всеки кмет се усеща задължен сега да търси София, с цел да пристигна да му почисти и деретата, и реките, и боклуците. Това разяснява в ефира на Нова тв екоминистърът Емил Димитров - Ревизоро.

Като ги ревизираме транспортните компании, на документи возят едно, а на процедура е напълно друго и ги връщаме. Ще ги връщаме още от пристанището, безапелационен е той.

Не можем напълно да забраним вноса на отпадък в България, тъй като ние вършим към осем пъти повече боклукук, в сравнение с внасяме и в случай че ние затворим границите непознатия боклук да не влиза у нас, нашите осем пъти няма къде да го изнесем и да го изгорим. Ако кажем, че повече няма да внасяме, Европа ще забрани и нашия отпадък да излиза от страната. Това, което аз съм възприел е, България да гори 50% наш отпадък и 50% непознат, уточни Ревизоро.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР