Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Снимка УикипедияСекретарят на Висшия съвет за безопасност

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgСнимка УикипедияСекретарят на Висшия съвет за безопасност
Коментари Харесай

Иран подготви 13 сценария за отмъщение на САЩ заради убийството на Солеймани

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Снимка Уикипедия

Секретарят на Висшия съвет за сигурност на Иран Али Шамхани заяви, че Техеран има 13 сюжета за възмездие на Съединени американски щати поради убийството на военачалник Касем Солеймани, заяви агенция Fars, представена от риа.ру.

По думите на Шамхани даже най-невзрачния от квалифицираните сюжети ще се трансформира " в нощен призрачен сън " за Америка.

По-рано през днешния ден в Иран единомислещо бе признат закон, приравняващ Пентагонът и американската войска в терористични организации. В документа е записано още, че се отпускат 200 милиона евро от Фонда за национално развиване в интерес на елитното поделение от иранската войска " Кудс ", която беше под командването на ген. Солеймани. 

Върховният водач на Иран Али Хаменеи даде обещание да отмъсти на Съединени американски щати за гибелта на генерала. Той съобщи, че Вашингтон е направил извънредно тежко закононарушение, което Техеран в никакъв случай няма да не помни.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Ус
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР