Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Радвам се, че не просто депутатите няма

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgРадвам се, че не просто депутатите няма
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Депутатите не просто ще останат два месеца без заплати, а парите им ще се ползват за нуждите на болниците

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Радвам се, че не просто депутатите няма да получат два месеца заплати, а че тези пари ще бъдат дарени по сметката на здравното министерство, т.е. те ще отидат в действителност за лекарите, за техните дрехи, за проби, за всички, които в този миг имат потребност от това. За мен това е по-правилното решение, в сравнение с просто да се направи някаква спестовност в бюджета. Това разяснява в ефира на Нова тв ръководителят на финансовата комисия в Народното събрание Менда Стоянова.

Когато се взема решение за депутатските заплати, нормално към тях са вързани възнагражденията  на цялата правосъдна система, на президента, на премиера, на министри, шефове на организации и така нататък Този път като взехме това решение, го направихме по по-особен метод, т.е. че ние ги даряваме, а не стопираме тяхното начисляване, уточни тя. По този метод останалите позиции, изброени нагоре, не са наранени от депутатското решение.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР