Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Кадър Нова твСоциалните власти в Германия отнеха

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgКадър Нова твСоциалните власти в Германия отнеха
Коментари Харесай

Майката на 7-месечната Катерина, която немските власти отнеха от родителите й: Искам си детето

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Кадър Нова тв

Социалните управляващи в Германия лишиха дъщеричката на българско семейство след злополука. Те смятат, че с детето е било злоупотребявано, защото при лекарския обзор след случая на пътя се открива, че момиченцето Катерина има остарели контузии, които не са от злополуката. Родителите отхвърлят да са гледали неприятно щерка си. 

" Социалните ми споделиха, че имам право единствено на една целувка с детето си, да не го докосвам и го отнесоха ", позказва в предаването " Плюс минус " по Нова тв майката на Катерина Мирена Славова.

На 20 декември Мирена, брачна половинка й Георги и 7-месечната им щерка Катерина се прибират от България към Германия, където живеят. В Унгария катастрофират. " Блъснаха ни, бебето пострада ", разяснява майката. В Унгария се настаняват в болница, а на идващия ден ги изписват. Лекарите съвсем не преглеждат бебето. Щом се прибират в Германия отиват в болница, където ги преглеждат в продължение на 5 часа. Установяват, че бебето има съществени пострадвания. На Коледа бебето се утежнява и го настаняват в интензивното.

Установява се, че бебето има кръвоизлив в мозъка, само че отпреди злополуката. 

В болничното заведение идват две обществени работнички с преводач. Започват да питат за произшествия с бебето отпреди злополуката. Според тях бебето е било тръскано доста мощно, с цел да се получи кръвоизлив в главата. " Такова нещо у дома не се е случвало ", безапелационна е майката. 

В оня миг разбрах, че съгласно тях аз измъчвам детето си, показва Мирена. 

За тях аз съм неприятна майка и те взеха решение незабавно да вземат детето ми и да го дадат на приемно семейство. Никога не съм я удряла. Това дете е мощно мечтано, чакано е 11 години, споделя майката.

Искам да си прибера детето...., приключи със сълзи Мирена. 

Към момента не е ясно какво имат намерение да вършат немските управляващи - ще върнат ли бебето на родителите му или не. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР