Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Кадър Нова твНа този етап ще се

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgКадър Нова твНа този етап ще се
Коментари Харесай

Прокуратурата във Варна: Още не е ясно кои са жертвите на взрива, заподозреният е обявен за общодържавно издирване

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Кадър Нова тв

На този стадий ще се въздържа от коментар за съответни аргументи за гърмежа. В последна сметка не сме наясно кое е първично - гърмежа или пожара. Няма очевидци, които да потвърдят какво е станало. Няма данни психическото положение на някогашния служител на реда Веселин Димитров да буди терзание. Продължаваме с определяне на други хора от неговия кръг и продължаваме с разпитите. Ще се направи спомагателен оглед на местопроизшествието за намиране на други находки, които да са потребни за следствието. Това разяснява пред Нова тв за гърмежа във Варна прокурор от Окръжната прокуратура в града.

``
реклама

За страдание във Варна нямаме профилирана лаборатория за сравнителни разбори, тъй че експертизата ще бъде направена в Бургас. До момента са назначени химическа експертиза, съдебно-медицинска експертиза, биологична експертиза за ДНК профилиране, уточни прокурорът. 

От 6 януари има изадена заповед за незабавна отбрана и на Веселин Димитров му е заповядано да напусне жилището, което е обитавал, както и да не доближава дамата, с която е живял на брачен начала на по-малко от 200 метра. 

Той е разгласен все още за общонационално търсене, добави той.

Жената е разпитана, само че за в този момент ще се въздържа от коментар. Но съответни закани не е имало, няма и данни в жилището да са били съхранявани взривни субстанции. 

Все още не е открита самоличността на двамата починали при случая. Двете тела са открити в два прилежащи жилището. Седем са потърпевшите, допълниха от Окръжна прокуратура. 

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР