Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Кадър Нова твДвама лекари са били уволнени

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgКадър Нова твДвама лекари са били уволнени
Коментари Харесай

Шефът на КОЦ-Русе за освободените лекари: Те сами си подадоха заявленията за напускане

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Кадър Нова тв

Двама лекари са били уволнени от русенската онкологична болница след недоволства за доста неприятно отношение. " Как да си добре, като си болен от рак. Купи си ковчег. За къде сте се разбързали, това да не ви е Макдоналдс ". Появиха са пулкации в обществените медии, че това са реплики от страна на личния състав към пациенти. Стигнало се до инспекция и до премахване на двама лекари нощес. Днес обаче пациентите са разграничени на две - едните са срещу лекарите, а другите застават в тяхна поддръжка, описа Нова тв. 

" Сестра ми умря от рак. Тя не искаше да идва в този диспансер на химиотерлапия, защото в никакъв случай не й обясняваха нищо нито за лекуването, нито за положението й. Не й беше обяснено до дъно всичко и тя получи рецидив и умря. Реших, че в случай че на мен в миналото ми се случи да се разболея, няма да дойда тук на лекуване ", споделя една от дамите. 

" Аз от осем години се церя при лекар Генова, която от през вчерашния ден е освободена, и в никакъв случай не съм получавала жестоко отношение. Звъняла съм й измежду нощ, и постоянно се е отзовавала ", разяснява пациентка. 

" Двамата лекари не са уволнени. Те сами си подадоха заявките за овакантяване ", разяснява шефът на КОЦ - Русе доктор Кожухаров. " От през днешния ден не са на работа по взаимно единодушие от през днешния ден. Пациенти са се оплаквали, само че постоянно устно. А аз постоянно съм им казвал, че на устните сигнали върша устни забележки. Това обаче не работи, тъй като по този начин няма черно на бяло. Трябва пациентите да пускат сигнали до мен документално с входящ номер. Аз съм чувал и за недобро отношение на пациенти към сътрудници. Но единствено с чуване няма по какъв начин да взема ограничения ", уточни той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР