Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Кадър Нова твМамо, пак съм по телевизора!

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgКадър Нова твМамо, пак съм по телевизора!
Коментари Харесай

Емо Чолаков: Мамо, пак съм по телевизора

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Кадър Нова тв

" Мамо, отново съм по тв приемника! " Така стартира изявлението на Емо Чолаков в ефира на Нова тв, който се усмихна необятно и помаха в екрана на феновете. 

Поводът за гостуването е идния нов ефирен формат. " Там ще е доста горещо, чак и на мен ще ми е нещо супер ново и необичайно. Ще е горещина. Става дума за обич ", разяснява Чолаков.

" Става дума за обич, а не за пари. Радвам се, че се включвам в план, където в основата е любовта, тъй като малко взехме да не имаме вяра в нея, а тя е всичко, като се замисли човек ", уточни някогашният водещ на прогнозата за времето.

Става въпрос за реалити, като на кастинга са отишли над 2000 двойки. От тях единствено 10 ще вземат участие в ефира. 

Мисля, че това ще е едно от най-позитивните излъчвания по нашите ширини. Няма да има нищо жълто, никакви рецесии. Макар че, рецесиите са нужни на любовта, с цел да я утвърдят. Ако ги няма рецесиите, няма да я има и любовта. Целта на предаването е да потвърждаваме любовта на двойките, не да я опровергаваме, уточни Чолаков.

Ще забележим всевъзможни хора - юрист, стюардеса, надзорник в затвор, градинар. Единственото, което ги сплотява, е същинската обич. Имаме двойки от 18 до 40 плюс годишни.  Имаме хора, които имат 20-годишни деца, както и такива с дребни бебенца, описа водещият.

Наградата в края на предаването е от 50 000 до 100 000 лв.. Сумата варира, тъй като всеки ще получи колкото си изкара, изясни той.

Предаването ще се излъчва от 22 февруари всяка събота и неделя. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР