Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Доказателството, че смяната на ръководството на Българската

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgДоказателството, че смяната на ръководството на Българската
Коментари Харесай

Мая Манолова: Борисов да си каже истината. Реакцията му е театър. 75-те милиона кредит е реален

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Доказателството, че промяната на управлението на Българската банка за развиване беше спектакъл от страна на премиера, както през вчерашния ден декларирахме от Изправи се.БГ, е към този момент на уеб страницата на Българска народна банка. Седмица преди абсурда с заема за една колекторска компания и оповестената промяна на шефа на #ББР Стоян Мавродиев, на 2 април е подадено заявление за утвърждение на нов изпълнителен шеф.

Това разяснява във фейсбук Мая Манолова.

Ето какво изясни още тя:

Снощи в ефира на една от националните малките екрани вицепремиерът Томислав Дончев не сподели истината, че промяната не е била авансово подготвяна.
След като вицепремиерът не знае (или се прави, че не знае), значи, че отговорността за протичащото се в единствената държавна банка е на премиера. Реакцията на Бойко Борисов е режисура, оставката е предизвестена, а отпуснатият заем за 75 млн лева си остава напълно действителен.
Настоявам Борисов да каже истината!



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Darth_Revan (преди 1 минута) Рейтинг: 722 | Одобрение: -1138 Комсомолската секретарка скоро не и бях виждал суратя   Ухилен Свинщина Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР