Редактор Юлия Георгиева email: [email protected]Разкрито убийство в Бургас разплете и

...
Редактор Юлия Георгиева email: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgРазкрито убийство в Бургас разплете и
Коментари Харесай

Бургаски прокурор: Разкриването на убийството и двата обира за близо 500 000 лева се дължат на брилянтната работа на разследващите

Редактор Юлия Георгиева email: [email protected]

Разкрито ликвидиране в Бургас разплете и два заплетени случая на банкови кражби с крупни суми. Процесуалната история на това дело стартира единствено преди към 20 дни, когато две лица, които се разхождали в кв. Долно Езерово край Бургас, са открили мъртвец на млад мъж с огнестрелна рана. Незабавно са били подхванати съответни процесуални дейности. Установява се обаче, че натрупа на този 35-годишен бургазлия в действителност е бил локален, т.е. има няколко местопроизшествия, които са затруднили доста проверяващите. Това разяснява пред Нова тв прокурор Йовита Григорова.

Заключението на правосъдните лекари е, че гибелта на мъжа е настъпила два дни по-рано - на 16-ти ноември. Точно в този интервал паднаха доста превалявания и това в допълнение е затруднило следствието, описа още прокурорът.

Обирите, които след това в този момент разкрихме датират от 1015 и 2016 година. Те са за съвсем половин милион лв.. В хода на следствието на убийството в този момент са разпитани над 100 очевидци, назначени са девет експертизи. В резултат на тази брилянтна работа се е стигнало до личността на обвинения, който сега е и обвинен. Установи се, че това е един младеж, роден в Шумен и от няколко години пребиваващ в Бургас. Прострелването е станало с Калашник, който е бил утрит край езерото Вая. Това е един доста мочурлив регион, описа прокурорът. 

Към момента към делото за убийството има и значителни данни, които би трябвало да се оформят в съответни доказателства, с цел да се направи директната връзка сред оръжието на закононарушението и обирите, добави тя. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 6 секунди) Рейтинг: 1719 | Одобрение: -4941 ПРИ ГЕРБ ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ СА НА ТОП НИВО! САМО ГЕРБ!!!!!!!!! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР