Редактор Юлия Георгиева email: [email protected]Против съм начина, по който се

...
Редактор Юлия Георгиева email: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgПротив съм начина, по който се
Коментари Харесай

Йордан Цонев за скандалната партийна субсидия: Вчера лъсна една лицемерна сделка

Редактор Юлия Георгиева email: [email protected]

Против съм метода, по който се стигна до гласуването на партийните дотации нощес. Вчера имаше два сюжета за повищаване на дотация в прорез с това, което искахме да създадем. Борисов даде обещание, че ще почете резултата от референдума, без значение, че не е наложителен. 8 лв. партийна дотация за грас не е законно решение, тъй като беше взето на трето гласоподаване. Това разяснява епред Нова тв Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

Валери Симеонов посредничеше сред Корнелия Нинова и Бойко Борисов, с цел да се случат тези 8 лв. дотация. Видяхме един политически кръвосмешителен брак сред комунисти и антикомунисти. Това е по риториката на ГЕРБ. Това стана с комуването на Валери Симеонов. Лъсна още едно грозно двуличие. Същият Валери Симеонов преди седмица беше определен за зам.-председател на Народното събрание макар митингите на майките на деца с увреждания, отново с Българска социалистическа партия и ГЕРБ. Така че договорката е била много по-рано подписана - Българска социалистическа партия да поддържа Симеонов за поста, а той да кумува на този брак по сметка. Възмутително е това, което се случи и ние няма да спрем да приказваме на тази тематика, разяснява Цонев. 

ГЕРБ излиза от договорката с най-голяма вреда, изключително за Бойко Борисов, тъй като неговата дума беше потъпкана през вчерашния ден. Той даде обещание на хората, които гласоподаваха на референдума, че ще почете тяхното решение. Очаквам, че той ще реагира, уточни той.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР