Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgЗвездата от Биг брадър Джино Бианкалана сподели за предаването

Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Звездата от Биг брадър Джино Бианкалана сподели за предаването ...

Джино Бианкалана за слуховете, че е фалирал: Закъсал съм, всеки е закъсал, но не искам 60-40.Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Звездата от "Биг брадър" Джино Бианкалана сподели за предаването "На кафе" по Нова тв как се чувства по време на изолация:

"Трудно е, стоим вкъщи, не се виждаме с никого, всичко е затворено. Мен не ме плаши толкова този вирус, това е един нормален грип, може да е няколко процента по-опасен за хора, които са боледували. Аз мисля, че всички ще го изкараме, но просто наблягат на него, защото нещо друго се случва.... 

Аз нямам голям персонал в ресторанта, който открих наскоро, така че ще гледам да си помагам на моите хора колкото мога, имам ангажименти и в Америка, натискът ми е двоен. Но не мисля да ползвам схемата 60/40.

Изненадан съм как българите толкова бързо се организираха.За Хриси не се притеснявам, тя е медицински работник, ортопед, в болниците има маски, шапки, там даже е по-добре, отколкото някъде другаде да е, сподели за приятелката си интервюираният.

Закъсал съм, всеки човек е закъсал, до кога може да издържим така - не работим, сметките си вървят, нека пишат, че си продавам колите, щом им харесва, засмя се Джино на въпроса за жълтите публикации.

При българите ме дразни, че те живеят за другите хора, живей за себе, като живееш

за себе си, си супер щастлив и живееш и спиш по много спокоен начин, завърши той.
 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html итук
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``Последни новини``рекламаФорумФорум--> -->``реклама
``реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработ

Източник: petel.bg