Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]Мръсните води на Варна продължават да се

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgМръсните води на Варна продължават да се
Коментари Харесай

Ревизоро за Портних: Кметът знаел как да си направи кампания, но не знаел как да съобщи за аварията в езерото

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

Мръсните води на Варна не престават да се изливат към днешна дата във водите на езерото. Това съобщи екоминистърът Емил Димитров по Нова телевизия. Той също така изрично уточни Община Варна за виновна както за оправянето с повредата, по този начин и за уведомяването на популацията.

Ревизоро напомни хронологията на събитията и цитира в ефир кореспонденцията сред Министерство на околната среда и водите и община Варна. В част от нея министерството уведомява общината, че тя би трябвало да се грижи за тръбопровода. След въпрос на водещия Виктор Николаев за какво приключването на фекалии е прикрито от обществеността, министър Димитров направи следния коментар:

„ Абе и аз чух, че кметът знаел по какъв начин да си направи акция, но не знаел по какъв начин да заяви за тръбопровода, но не е мой проблем да съм кмет “.

 



" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Blue hills (преди 21 секунди) Рейтинг: 28007 | Одобрение: 12517 Е нека към този момент кметчето да си понесе следствията, а не както до момента по неуместни тематики "ни чул, ни видял ". Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР