Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]кадър bTVТитанична свинщина“, така нарече вчерашното политическо

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgкадър bTVТитанична свинщина“, така нарече вчерашното политическо
Коментари Харесай

Дайнов: ГЕРБ вече не е партия. Райчев: Борисов още не решил какво да прави. Нойзи: Да помислим какво следва

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

кадър bTV

„ Титанична скотщина “, по този начин назова вчерашното политическо събитие на ГЕРБ политологът Евгени Дайнов в студиото на bTV. Той взе участие в полемика за политическата обстановка в страната дружно със социологът Андрей Райчев и философът и публицист Ивайло Нойзи Цветков.

Коментарът на Дайнов беше главно за побоя и експанзията против публицисти на конференцията на ръководещите през вчерашния ден. По негови думи, ГЕРБ е организация, която към този момент не е партия. Той съпостави вчерашните подиуми със обстановката с Христо Иванов при отиването му в Росенец. Дайнов съобщи, че е убеден, че биячите ще се окажат от ГЕРБ, макар че партията изрично отхвърли.

„ Проблемът е, че Борисов не е решил какво ще прави “, разяснява Андрей Райчев. Според него, министър председателят се пробва да направи „ меко кацане “. Социологът дефинира ГЕРБ като „ хора, които са привикнали с властта и в този момент я губят “.

Ивайло Нойзи Цветков призна, че посланията на вчерашната конференция на ГЕРБ са били половинчати. Според него би трябвало с изключение на прочувствено, да се гледа и рационално на митингите и какво могат да реализират те. Той подчертава върху това, че би трябвало да се гледа кой има капацитет да размени ГЕРБ и Борисов във властта.

Дайнов от своя страна разяснява, че тези митинги демонстрират напредъкът на обществото ни. „ Масовият българин излезе на улицата не тъй като е гладен, а тъй като е афектиран “, съобщи той.

„ Борисов подценява съперниците си. Той не има вяра в загубата и това, че би трябвало да стисне ръката на президента Радев и да му каже „ предавам ти властта “, разяснява от своя страна Андрей Райчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР