Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Бившият шеф на Напоителни системи“ Георги

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgБившият шеф на Напоителни системи“ Георги
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Нено Димов ми е приятел, но не е мое назначение в правителството

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Бившият началник на „ Напоителни системи “ Георги Харизанов беше един от гостите в студиото на „ Лице в лице “ по bTV, които да заменят отсъстващия екоминистър Нено Димов, който е разпитван от спецпрокуратурата за рецесията с водата в Перник. Той беше посрещнат от водещата Цветанка Ризова с пряк въпрос: „ Ваше предопределение ли е Нено Димов в държавното управление или на Вътрешна македонска революционна организация? “

Харизанов съобщи, че Нено Димов му е другар, само че не е поради това е част от кабинета на Бойко Борисов. Въпросът обаче очевидно подразни Харизанов, който води много нервозен разговор с другия посетител в предаването – инж. Емил Георгиев от ПК „ Екогласност “.



Харизанов на няколко пъти упрекна Георгиев в неистина, опита се да го прекъсни и да се скара с него, което накара водещата Цветанка Ризова да въдворява мир.

Запитан кой е отговорен за рецесията с водата в Перник, някогашният началник на „ Напоителни системи “ съобщи, че това са шефовете на локалните ВиК сдружения, шефът на Басейносва дирекция и локалните управляващи. „ Ние сме страна, капризна във връзка с водата “, сподели още Харизанов. Той сподели също, че огромният проблем с язовир „ Студена “ е поради решение преди години промишлените консуматори също да черпят вода от него. Преди това те са вземали вода от язовир „ Пчелина “, който в този момент прелива с по-голямо количество вода, в сравнение с има потребност Перник.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР