Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]снимка: ПетелПо Коледа може да стават

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgснимка: ПетелПо Коледа може да стават
Коментари Харесай

Всеки ден ще е така до победата: Дойдоха изборите - взеха да мият центъра на Варна всеки ден

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

фотография: " Петел "

По Коледа може да стават чудеса, само че по изборите във Варна се случват още по-невероятни работи. Години наред центърът на морския град не беше мит, в този момент обаче това се случва постоянно. Даже прекомерно постоянно, разясняват жителите.

Естествено, множеството от тях схващат незабавно, че става въпрос за показна акция. Площад „ Независимост “ имаше доста повече потребност от измиване през лятото, когато даже и по-малко от предходни години, градът въпреки всичко беше окупиран от туристи. Тогава цистерната и чичото с маркуча бяха мираж.

В края на октомври, когато Варна е съвсем пуста и празна, внезапно по улиците и площадите на града започнаха да се виждат миещи екипи всеки ден.

Гражданите разясняват с усмивка, че цистерните минават нормално в най-оживените часове, за могат хората да ги видят. А по-старите си напомнят, че по време на „ мрачния тоталитаризъм “ това се случваше в действителност всеки ден, само че или вечер по мрачно или доста рано заран, когато от миенето има най-вече смисъл и прекосяването на цистерната провокира минимум проблеми. Да де, но кой ще види тогава, по какъв начин общината се грижи за богатството на варненци?!

 

Между другото, на фрагмента, който виждате, има и един подробност, който демонстрира още по-добре общинската „ грижа “ за хората. Ако се вгледате, ще видите по какъв начин един от многото обезверени бездомници в „ рекордно “ богатата Варна спи на пейката. 



До него има полупразна туба бира. И нито някой се е поинтересувал по какъв начин е, нито пък органите на реда са пристигнали да го вдигнат и да му кажат, че площадът не е социална спалня...

А в това време парите на общината се изливат (буквално!) в канавката със закъсняла показност, от която никой няма потребност. Дори и този, който обезверено се бори за всеки подведен глас...

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР