Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Експертът по борба с тероризма Боян

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgЕкспертът по борба с тероризма Боян
Коментари Харесай

Експерт по борбата с тероризма: Има много въпросителни около обявената смърт на Ал Багдади

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Експертът по битка с тероризма Боян Чуков изрази съществени подозрения по отношение на оповестеното от президента на Съединени американски щати очистване на водача на " Ислямска страна " Ал Багдади. В предавантето " Лице в лице " по bTV той напомни, че това надалеч не е първия случай, в който той се афишира за погубен.

Чуков цитира авторитетни американски, френски и съветски източници, които слагат под съмениние новината. От уебсайт на американските ветерани на специфичните служби излиза наяве, че американските войски освен не са напуснали Сирия, само че са се върнали с цел да охраняват извозването на недопечен пертол. Руски източници, които наблюдават въздушния трафик в региона пък не са засекли полети на американски хеликоптери, а се твърди, че те са взели участие в унищожаването на водача на " Ислямска страна ".

Експертът съобщи също, че Ал Багдади неотдавна е показал своя правоприемник - Абдула Кардаши, който е офицер от армията на някогашния иракски деспот Саддам Хюсеин. Боян Чуков беше безапелационен, че даже водачът на " Ислямска страна " да е погубен, тя надалеч не е обезглавена.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР