Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]кадър: bTVАз бях пръвият, който застанах

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgкадър: bTVАз бях пръвият, който застанах
Коментари Харесай

Александър Урумов, шеф на пресцентъра на МО: Соросоидни кръгови изгубиха милиони от това, че не се прие Истанбулската конвенция

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

кадър: bTV

Аз бях пръвият, който застанах твърдо срещу Истанбулската спогодба. От мен Каракачанов научи за нея и въпросът беше подложен пред Конституционния съд, който я разгласи за противоконституционна. Това съобщи в студиото на " Лице в лице " по bTV Александър Урумов, началник на пресцентъра на МО. Той обаче изрично отхвърли да има нещо общо с нервността в Сливен, при която родители прибраха децата си от училишще поради слух, че децата им ще бъдат отнети.

Подозренията, че той има нещо общо със абсурда, се появиха след изазване на вицепремиера Томислав Дончев, който сподели, че случилото се има общо с човек от пресслужбата на военното министерство.

Урумов, който не отхвърли, че посещава протестантска черква изясни, че замесването му в този случай е поради " соросоидни кръгове, които изгубиха милиони от това, че не се одобри Истанбулската спогодба ". 

" Те работят против фамилията от мъж и жена и за разграждане на националните страни ", разяснява Урумов. Той обаче не изключи и ползи към локалните избори да са станали причина за замесването му в абсурда. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width = `0px`; document.getElementById( " ab045861 " ).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР