Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Спазването на принципите на Конституцията е

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgСпазването на принципите на Конституцията е
Коментари Харесай

Стефан Бурджев от БСП: Едри бизнесмени върлуваха по региони, продължава да се върти пръчката на едро

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Спазването на правилата на Конституцията е повода да има синхрон сред Българска социалистическа партия и президента Румен Радев по тематиката за избора на основен прокурор. Това сподели националният представител от Българска социалистическа партия Стефан Бурджев в студиото на „ Плюс-минус “ по Нова телевизия.

„ Състезанието с един претендент не е съревнование “, разяснява депутатът. Той удостовери изказванията на водача на партията Корнелия Нинова, че против представители на Българска социалистическа партия има репресии по места в страната. Той добави, че силови способи са прилагани и при изборите. „ Едри предприемачи върлуваха по райони “, разяснява Бурджев. Той добави, че и в този момент ръководещите „ въртят пръчката на едро “.

Депутатът опита да отклони въпросите по проблемите в Българска социалистическа партия и желаната оставка на Корнелия Нинова. „ Това е губене на време, във всяко предаване по малкия екран се оказва, че най-интересни са нашите „ вътрешнозаводски “ проблеми “, разяснява Бурджев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР