Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]САЩ ще осигури подходящ контрол на

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgСАЩ ще осигури подходящ контрол на
Коментари Харесай

Херо Мустафа: САЩ ще помогне на България за засилване на киберсигурността

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Съединени американски щати ще обезпечи подобаващ надзор на сигурността на 5G мрежите в България и ще подкрепи защитата на страната ни против киберпрестъпленията. Това съобщи американската посланичка у нас Херо Мустафа в лекция пред Атлантическия клуб, излъчена директно по Канал 3.

Тя заяви също, че към екипа на посолството ще бъде назначен нов консултант по правните въпроси, като част на напъните на Съединени американски щати да помогне на България за усилване на демокрацията, върховенството на закона и справяне с корупцията. Мустафа увери, че по тези въпроси американските дипломати ще работят както с държавното управление, по този начин и с гражданските организации.

Като акцент в активността си сега, посланичката на Съединени американски щати посочи и отбраната на свободата на медиите и прозрачността. „ Трябва да се чуе гласа на малцинствата, с цел да може България да разгърне капацитета си като демократична страна “, акцентира Херо Мустафа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР