Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Последният варненски всекидневник, издаван на хартия,

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgПоследният варненски всекидневник, издаван на хартия,
Коментари Харесай

Варна остана без всекидневник, днес излезе последният брой на вестник „Черно море“

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Последният варненски ежедневник, издаван на хартия, през днешния ден разгласява последният си брой. Вестник „ Черно море “ към този момент няма да излиза, излиза наяве от първа страница на изданието.

„ Всичко е персонално! До нови срещи... “, написа във Facebook Нася Атанасова, шеф на „ Черно море Прес “ ЕООД, която показа следното съобщение:

„ Уважаеми читатели на вестник „ Черно море ”,

В качеството си на Управител на Вестник „ Черно море “ показвам своята откровена признателност към Вас за доверието, което ни гласувахте през годините и Ви известявам, че вестник „ Черно море “ завършва своята активност считано от 01.04.2020 година.

Състоянието на българския медиен пазар все още и опциите за развиване на районни медии през последните години е много лимитирано.

Благодаря на притежателите на медиите за оказваната поддръжка и доверието към екипа на вестника и към мен.

Благодаря на сътрудниците за виновното отношение към работата през годините. За тяхната преданост, професионализъм, поддръжка, схващане и доверие.

Благодаря на нашите читатели и сътрудници за доверието и отношението през годините. Вярвам, че за всички Вас ние изпълнявахме отговорно функционалността си на социална медия.

Затваряме тази страница, с цел да можем да отворим пространство за нови и ефикасни действия, с които всеки от нас ще бъде потребен за себе си и за обществото “.

С горест означи края на печатното издание и общинската съветничка от ГЕРБ Марица Гърдева, която работи в медийна група „ Черно море “.



Емоционална беше и реакцията на самите публицисти в изданието. Фоторепортерът Пламен Гутинов разяснява, че се е трансформирал в последният, който е снимал за излизащо на хартия издание във Варна, а репортерът Ели Маринова отбелязва, че за шести път ѝ се случва да работи във варненска медия, която се закрива.



 



Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 1 секунда) Рейтинг: 71553 | Одобрение: 35793 и аз от фейсбук научих, че имало ежедневник във Варна, само че добре че по този начин, че да прочета че Светът горял, а ние се разхождаме. по какъв начин не нъ е срам  НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!  0  0 Blue hills (преди 2 минути) Рейтинг: 26434 | Одобрение: 12164 Не знаех, че излизат. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати ©
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР