Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Партия, която 50 години е репресирала

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgПартия, която 50 години е репресирала
Коментари Харесай

Спас Гърневски за БСП: Партия, която е избила българската интелигенция, е смешно да говори за репресии

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Партия, която 50 години е репресирала българския народ и е избила българската интелигенция, е смешно да приказва за репресии. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в предаването „ Плюс-минус “ по Нова телевизия във връзка думите на Корнелия Нинова, че има представители на Българска социалистическа партия в страната, които са репресирани от властта.

Гърневски се изрече остро и за така наречен „ градска десница “. „ На тези избори не просто паднаха маските, те бяха разсъблечени “, разяснява депутатът и добави, че те са се пробвали да създадат структури вид Отечествен фронт с „ ултрачервеното острие “ Мая Манолова. Истинските десни считат, че партиите, които са в Европейската национална партия – ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и ДСБ са техните представители, разяснява Спас Гърневски.

Той упрекна „ градската десница “ и за митингите против избора на Иван Гешев, които дефинира като изкуствено подклаждани. Според Гърневски точно активността на Гешев против проведената престъпност и корупцията е повода за отпадането на европейския мониторинг на България по тематиката правораздаване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 kris (преди 55 секунди) Рейтинг: 116993 | Одобрение: 13448 Спасе, Спасе.....Кой те пасе....? Кой ти викна: тпруууууч кочина.....! Аз мога! Трудно е да съм идеален, само че ми се постанова!  1  0 Варна (преди 1 минута) Рейтинг: 66210 | Одобрение: 34495 повече от ГЕРб никой не е избил. 2 милиона понижа България при тяхното ръководство, а тоя дедо муден лъха на стар болшевик от 100 км, а по-лошото, че се прави на антикомунист.  НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши ком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР