Редактор: Веселин Златков, e-mail: [email protected]Лидерът на БСП Корнелия Нинова изглежда

...
Редактор: Веселин Златков, e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgЛидерът на БСП Корнелия Нинова изглежда
Коментари Харесай

Ще дойде ли Нинова във Варна преди изборите? Засега – не! Обиколката ѝ завива към Перник, после - на юг

Редактор: Веселин Златков, e-mail: [email protected]

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова наподобява няма да посети Варна по време на предизборната акция за локалния избор. Това допуска оповестен от нея пост във Facebook.

В него Нинова прави резюме на досегашните си срещи в областите Благоевград, София, Ловеч, Русе, Велико Търново, Шумен, Търговище, Добрич, Силистра, Разград.

„ Чудесни сте. Тази седмица продължаваме с Перник, Сливен, Ямбол, Стара Загора “, написа лидерката на Българска социалистическа партия.

Както е добре известно, Корнелия Нинова е в спор с градското управление на Българска социалистическа партия още от лятото, като кулминационната точка на разцеплението пристигна с отхвърли да бъдат утвърдени претендента за кмет и листата за общински съветници, излъчени от варненските социалисти.

В написаното във Facebook Нинова споделя насладата си от поддръжката, която е получила от локалните управления в обиколените към този момент области.

„ Няма по-голямо задоволство за един началник от това да ви види по този начин енергични, мощни, единни и усмихнати “, споделя тя.

Тези думи обаче не се одобряват еднопосочно и провокират и някои много негативни мнения. Ето какво написа един от коментиращите:

Ръководител ”, о, божествена Нини, самоповярвала си ръководителко. Прочети си устава, че се излагаш наричайки се началник! Ръководните органи на партята са конгрес и нац. съвет. Ти си реализатор на решенията им. За това и бюрото е изпълнително, а не ръководително!

Ето и още отзиви за държанието на Корнелия Нинова по време на акцията

Обикаляте като на екскурзия единствено, вземете свършете нещо потребно за хората, с изключение на да измисляте афери като Костинброд, тактиката за детето и други “

ПОЗДРАВИ от Северо Западналият КРАЙ! НЕЩО Забравяте от кое място сте излезли? Да не сте си Разделили България на Парчета със Б.Б.? ХУБАВ СПОРЕН ДЕН, ЛЕЙДИ!! “

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР