Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Журналистът от екипа на Биволъ Димитър

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgЖурналистът от екипа на Биволъ Димитър
Коментари Харесай

Журналистът Димитър Стоянов: ГЕРБ вдигат местните данъци и такси, а МВР ще изхарчат 5 милиона за 15 коли

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Журналистът от екипа на " Биволъ " Димитър Стоянов синтезира в няколко фрази какво се случва в ръководството на ГЕРБ сега. Острият му коментар беше оповестен в " Facebook ".

Ето какво написа проверяващият публицист на страницата си: 

Новините в резюме:
ГЕРБ подвига всевъзможни локални налози и такси. Фандъкова подчертава на еко таксите за коли, " с цел да има чист въздух ". А за махалите, които се топлят на твърдо гориво, нито думичка. Иначе община Горна Оряховица спря програмата " Чист въздух " на Министерство на околната среда и водите, а ТЕЦ-ове свързани с Ковачки не престават да горят RDF, но отново нито дума за това.
Докато локалната администрация на ГЕРБ събира пари, Ицо Терзийски и Министерство на вътрешните работи имат концепция по какъв начин да ги похарчат. Искат да потрошат към 5 милиона за 15 коли. Булиди ли ще подкара Министерство на вътрешните работи? За 320 000 и то без Данък добавена стойност на парче (МВР не заплаща ДДС) какво ще купуват? Поршетата са по към 200 000 #дейба! Няма подобен обир!
Иначе незабавната педиатрия затваря, заради липса на анестезиолози. Явно ни един от милионите връщащи се вкъщи българи не е анестезиолог. Просто малшанс евентуално, тъй като България предложила идеални условия за младите експерти. И високи заплати.
Поне изритаха Лечков от БФС....


 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР