Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Депутати от Воля“ няма да участват

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgДепутати от Воля“ няма да участват
Коментари Харесай

Тече дебат в парламента Ревизоро да стане министър: Воля ще напуснат залата, БСП благодариха за тази кандидатура

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Депутати от „ Воля “ няма да вземат участие в гласуването за промяна на министъра на околната среда и водите. Депутати на Веселин Марешки ще изоставен залата, тъй като не считат, че министрите в едно ръководство би трябвало да се разделят на „ наши и ваши “ сред участниците в ръководещата коалиция.

От името на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин благодари на ръководещите за издигането на кандидатурата на Емил Димитров за нов екоминистър, тъй като е посочила неспособността на болшинството да ръководи. „ На народен представител е направено „ предложение, което не може да откаже “. Знаете кой прави такива оферти “, разяснява Вигенин. „ Борисов избяга в Египет. Там също има безводие, само че не тъй като някой е източил Асуан “, добави депутатът от Българска социалистическа партия. Социалистите оповестиха, че ще гласоподават срещу Емил Димитров – Ревизоро за нов екоминистър. От Движение за права и свободи застанаха на същата позиция и няма да го поддържат. Те припомниха, че това е деветата промяна на министър, т.е. съвсем целия кабинет на премиера Бойко Борисов от началото на мандата е сменен.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Радослав (преди 3 секунди) Рейтинг: 3275 | Одобрение: 1160 Направете си всички по едно харакири и ни отървете от жалкото си битие!  Губим България,хораааа.... Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР