Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Българите сме изключително отчуждени, нищо не

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgБългарите сме изключително отчуждени, нищо не
Коментари Харесай

Специалисти за психиката на българите: Станали сме изключително отчуждени, децата се отглеждат сами в социалните мрежи

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Българите сме извънредно отчуждени, нищо не ни интересува отвън личното ни семейство. Хората отхвърлят да мислят, само че считат, че всичко, което стартира с „ пси “ не ги визира и не се отнася за тях. Това разясниха по Българска национална телевизия 1 шефът на Държавната психиатрична болница „ Св. Иван Рилски “ доктор Цветеслава Гълъбова и сексологът доцент доктор Румен Бостанджиев.

Специалистите разясниха двата тежки случая в страната в последно време – убийството в Галиче и гърмежът във Варна. Според доктор Гълъбова, връзката сред тях е че става въпрос за хора, които не могат да овладеят своите нагони и работят като примитивни персони. Заедно с това общността не реагира. Според доцент Бостанджиев, огромният проблем е, че хората не считат, че са кафези от публичния организъм. Той е безапелационен, че би трябвало да се образова младото потомство да търси връзка посредством любовта. Ако това не свързващият детайл сред хората, връзките сред тях минават в принуждение, разяснява сексологът.

„ В българското семейство има оглушително безмълвие “, съобщи доктор Цветеслава Гълъбова. Тя разяснява също, че децата в България се отглеждат сами, изключително посредством обществените мрежи. Те обаче престават да вършат разлика сред тях и действителността, което води до „ доста бели “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР