Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Алтернативното младежко пространство на Варна ХАЛЕ

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgАлтернативното младежко пространство на Варна ХАЛЕ
Коментари Харесай

Алтернативното младежко пространство на Варна ХАЛЕ 3 започна петиция за оцеляването си

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Алтернативното младежко пространство на Варна ХАЛЕ 3 стартира петиция, с която се надява да притегли вниманието на обществеността и на институциите, а също и дарения за своето оцеляване.

ХАЛЕ 3 от самото си начало съществува с помощта на безвъзмездните старания на доста доброволци. За неговото битие не се получава регулярна прехрана от страна, община или друга институция.

В петицията се споделя следното:

Днешните изключителни условия слагат доста неясноти и провокации както пред младите, по този начин и пред младежките пространства и организации. Затова взехме решение, че е време да покажем резултатите, които реализираме посредством непринуден труд и гражданска самодейност и да потвърдим приноса на Алтернативно пространство и ХАЛЕ 3 за развиване на младежта. В бъдеще това ще ни помогне да бъдем по-устойчиви и да получим самопризнание за напъните на организации и съидейници.

Как можете да ни помогнете?

Подкрепете нашата позиция в договарянията на локално, районно и национално равнище за признаването на Алтернативно пространство като организация с принос в развиването на младежта и младежките пространства.

Подкрепете ни в този момент:

Подпишете петицията - до 30.05.2020;

Споделете я с другари и близки;

Направете подаяние (по желание).

Можете да дарите на нашияPayPal акаунт или по банков път на сметка:

Сдружение Алтернативно пространство

Райфайзен банк

BIC RZBBBGSF

IBAN BG66RZBB91551006879060



През последните 5 години организираме културни, просветителни и спортни събития за младежта. Участваме в редица локални, национални и интернационалните планове и сътворяваме условия за съдействие с над 100 организации и институции. Насърчаваме връзката, контактите и интензивно гражданско присъединяване, даваме сцена на млади гении. Ето една част от нашите действия в числа:

- над 100 музикални събития и концерти;

- над 60 изложения, пърформанси, арт ателиета и работилници;

- над 80 споделени кино прожекции;

- над 50 скейт, кънки, лонгборд и джага събития;

- 25 базара;

- 15 презентации, семинари и образования.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техн
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР