Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Актрисата Мария Статулова предпочете да припомни

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgАктрисата Мария Статулова предпочете да припомни
Коментари Харесай

Мария Статулова с весели спомени за Ламбо: Двамата счупили леглото докато снимали любовна сцена

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Актрисата Мария Статулова избра да напомни радостни и любопитни случки със Стефан Данаилов в студиото на „ Пред обед “ по bTV. Една от тях е по какъв начин двамата са снимали любовна сцена.

Статулова разказа по какъв начин целия киноцентър се бил събрал с цел да гледа зад кадър по какъв начин се снима тази сцена, в която и двамата герои били изцяло облечени, както повелявал социалистическия морал. При първия опит леглото, на което двамата трябвало да легнат прегърнати се счупило. При втория Статулова убедила режисьора да разкопчее най-малко едно копче от закопчаната догоре риза. Данаилов пък разкопчал две, което било напряко предизвикателно за времето си.

Актрисата изясни какъв резултат имало появяването на Ламбо измежду хората. Те нормално оставали стъписани, изключително дамите, след което били изцяло очаровани от него и непринудения метод, по който поддържа връзка.

„ Всички актриси в „ Дами канят “ бяха омаяни от Стефан Данаилов. И по какъв начин другояче?! Само като дойдеше и кажеше: „ Здравейте, девойки! “ и очароваше всички “, описа Мария Статулова. Тя описа също, че с Невена Коканова и дълго след излизането на обичания филм на режисьора Иван Андонов продължавали да се забавляват между тях, като влизали в облиците на героините си.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР