Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected] българи са в блокирани в

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg10 българи са в блокирани в
Коментари Харесай

Десет българи са в блокирани в Сенегал, България няма посолство и там, но работи да ги върне

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

10 българи са в блокирани в Сенегал, която сега е блокирана страна. Министерството на външните работи има концепция по какъв начин да ги върне в България, само че казусът е, че нямаме посолство и дипломатическа задача там. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по bTV външният министър Екатерина Захариева.

Блокираните в Сенегал българи са туристи, посочи тя. В момента посланика ни в Мароко работи за завръщането им. Някои страни, да вземем за пример в Южна Америка, въобще не се разрешават кацането на самолети от Европа поради страха от ковид, обясни Захариева. Тя съобщи, че блокираните туристи, които желаят да се върнат в България, са към 100.

Външният министър заяви, че е предложила пред сътрудниците си в Европейски Съюз да се сътвори „ зелен кулоар “ за прекосяването бързо на тирове, а също и директен режим за прекосяване на пасажери през летищата, на на някои от които се чака с дни.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР