Редактор Александър Дечев, e-mail: [email protected]Отборът по баскетбол в инвалидни колички

...
Редактор Александър Дечев, e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgОтборът по баскетбол в инвалидни колички
Коментари Харесай

Черно море Никея вече е под шапката на Черно море Тича. Подготвят голяма благотворителна акция на 18 декември

Редактор Александър Дечев, e-mail: [email protected]

Отборът по баскетбол в инвалидни колички Черно море-Никея към този момент е част от Черно море Тича и приема това име. Новината разгласи изпълнителният шеф на " моряците " Саша Топчов на конференция през днешния ден.

" Искаме да създадем една огромна баскетболна общественост във Варна и по тази причина се обединихме. Ще вършим и благотворителни акции за да помогнем, защото една такава професионална количка коства 8500 $ ", разкри Топчов.

Клубът организира голяма благотворителна акция на 18 декември, когато отборът приема Балкан (Ботевград). " Част от средствата ще бъдат дарени на школата ни и на тима по баскетбол в инвалидни колички. Също по този начин призоваваме феновете на мача да донесат по една плюшена играчка. Преди срещата желаеме всички те да ги хвърлят на терена, да ги съберем и дарим на деца без родители ", изясни още Топчов.

В понеделник варненци посрещат Академик (Правец). " Срещаме се два тима, които в първия кръг в последния миг взехме решение кой да бъде победител. Надявам се, че този път ние ще победим. Съперникът ни направи мощни мачове и реализира пет победи в първото завъртане. Да беше една, да кажем, че е инцидентна, само че те са пет. Ние имахме няколко благоприятни условия, в които да вземем още победи. Не се състояха тъкмо по този начин както на нас ни се искаше нещата. Тук приказваме за един мач с необикновен заряд от позиция на това, че тимът на Правец е един доста млад и нападателен състав. Все още баскетболната общност ги асоциира с Лукойл и то не инцидентно, тъй като по време на нашия мач там на първия ред бяха Тодор Стойков и Валентин Златев. Така че те към момента носят наследството на тима на Лукойл, ние носим наследството на Черно море. Надявам се в една емблематична зала, каквато е " Конгресна ", да покажем едно лице, което да се хареса на публиката, и да победим. И съм уверен, че ще го създадем ", сподели треньорът на варненци Галин Стоянов-Патрика.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР