Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8В Лондон им пускат тестовете за коронавирус по

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8В Лондон им пускат тестовете за коронавирус по
Коментари Харесай

Милена Славова: Преди 2018 година България е закупила тестове за грип, сега с тях тестват за коронавирус

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

В Лондон им пускат тестванията за ковид по пощата. Да си бръкнат в гърлото и носа, по-късно назад да го пуснат, компанията им заплаща, тъй като работят от у дома. Едно момче получава подобен тест и го отсвирило, без да си взема никакъв секрет и получава на другия ден, че е позитивен, само че по какъв начин.

Това сподели рок певицата Милена Славова в „ Крум Савов Live ” по Телевизия 7/8.

Друг случай в Лондон. Фирма изпраща чиновниците си за проби, навеждат се, дават си данните, чакат, чакат, не им идва реда. Полудели от очакване, вземат решение да си тръгнат, на другия ден им споделят, че са позитивни, по какъв начин позитивни, ние не сме дали. На моя позната й звънят по телефона. Вие ли сте, аз съм, вие сте позитивна. Но аз съм добре, нямам желание да си върша тест. Ама, по какъв начин по този начин не сте си правили. След 15 минути отново й звънят. Вашият тест е позитивен, ами аз не съм си правила... Значи, или става някаква неточност или е нещо друго. Какъв е смисълът това да се случва?, добави Славова.

Това, което съм прочела и по тази причина ще го разясня е, че преди 2018 година България е закупила проби. Обаче тогава е нямало Ковид-19, проби за по 6 $, в този момент е написано, че те са същите, с които се тестват за ковид, а те са проби за грип. Възможно ли е това, някакви субсидии ли има, колкото повече са положителните тестове, толкова повече пари ли вземат, каза още Милена Славова.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР