Red Dead Redemption 2 наближава и с това Rockstar засилва

...
Red Dead Redemption 2 наближава и с това Rockstar засилва
Коментари Харесай

Red Dead Redemption 2 с над 200 вида животни, но това не е гаранция за добра игра

Red Dead Redemption 2 наближава и с това Rockstar ускорява темпото на информацията, която компанията споделя за новата си игра. Разбира се, при цялата страст към него, уестърн приключението си е типична игра на компанията – огромна, шарена и в действителност безпределно плитка.
Според Rockstar, в света на Red Dead Redemption 2 ще има над 200 разнообразни типа животни, птици и риби, като единствено конете са 19 разнообразни породи. Компанията дава обещание подробна екосистема, която действа по друг метод и всеки скотски тип се държи съгласно своите особености… тъй като нищо не подсигурява забавния геймплей като това да знаеш, че бизоните се придвижват на стада, а гризачите се крият в хралупите на дърветата.

Когато Grand Theft Auto III се появи през 2001 година за PlayStation 2, играта бе приветствана като гражданска война в гейминга. В онази далечна година 3D графиката и концепцията за отворен свят бяха нещо напълно ново и напълно закономерно се одобриха доста позитивно. С годините обаче геймингът се развиваше от ден на ден, до момента в който серията на Rockstar си остана на практика на същото равнище.

Докато от 2001 година насам доста сполучливи поредици извлякоха максимума от тази идея и продължиха да се развиват като съществени заглавия, игрите на Rockstar не престават да се градят най-много на неизживяното си детство.

Главният проблем на GTA и Red Dead Redemption е, че в основата си играта се пробва да бъде всичко за всички. На хартия концепцията наподобява отлично – допустимо е да правиш толкоз доста в една-единствена игра – и в ранните години след Grand Theft Auto III това беше задоволително. Истината обаче е друга – всеки един добър екшън от трето лице ви дава по-интересни престрелки; всеки един рейсър има по-добра изпипана механика на състезанията; всяка една story-driven игра има по-добър сюжет от този на GTA; всяка една топ ролева игра има свят, който е доста по-жив, динамичен и изменящ се от този в GTA. Така вместо да задоволи всички геймъри , играта не съумява да развие нито един аспект до край.

Но в случай че задачата ви е да видите какъв брой конски породи познавате и да обогатите този аспект на общата си просвета, Red Dead Redemption 2 сигурно е вашият избор.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР