Red Dead Redemption 2 на Rockstar Games беше хита на

...
Red Dead Redemption 2 на Rockstar Games беше хита на
Коментари Харесай

Изходен код подсказва, че Red Dead Redemption 2 ще се появи за компютър

Red Dead Redemption 2 на Rockstar Games беше шлагера на предходната година. Играта продължава да е налична единствено за PS4 и Xbox One платформите. Много пъти е ставало въпрос дали играта ще бъде портната и за компютър.

От предходната година има клюки, че това ще се случи. Наистина солидната информация по тематиката обаче е нищожна. Ако съберем дребните елементи, виждаме мощно съображение да имаме вяра.

Последното разобличаване идва от изходния код на Rockstar Games Social Club. Информацията e споделена от гейм дизайнера JakoMako51 в Twitter.



Може да е единствено един ред код, само че дружно с другите клюки, води до основателно съмнение, че играта се приготвя за PC. Разбира се, не можем да преценим какъв брой време ще отнеме създаването. При GTA 5, Rockstar Games имаше потребност от малко под година, с цел да е подготвен портът. Вероятно тук приказваме за почти същия период. Ако е по-дълъг, не би трябвало да е с доста.

Това не е и първият код, който е обвързван с създаването на компютърната версия на RDR2. Миналата година имаше подобен, който бе асоцииран с графичните настройки за сенки, рендеринга на тревата и други сходни. Имаше и код, който безусловно съдържа PC в себе си – ‘PARAM_companionAutoConnectIpPC’ и CommandIsPcVersion(void)’ да вземем за пример.

Със сигурност доста хора се надяват всичко това да е истина и да съумеят за изиграят заглавието на своите компютри.
Играли ли сте Red Read Redemption 2? Ще я пробвате ли, в случай че излезе за компютър? Добри ли са Rockstar в правенето на портове?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР