Ред Бул представиха новия RB14 официално, но не съвсем. Отборът

...
Ред Бул представиха новия RB14 официално, но не съвсем. Отборът
Коментари Харесай

Новият RB14 се представи по камуфлаж

Ред Бул показаха новия RB14 публично, само че не напълно. Отборът още веднъж избра болидът им да не излиза незабавно на сцената с облеклата, с които ще взе участие в шампионата през сезона, а първо да се покаже с камуфлаж. Този път цветовете са мрачно синьо и черно на пиксели, а бикът и всички надписи са бели.

Болидът, с който Макс Верстапен и Даниел Рикардо ще се борят за купата през новия сезон, ще покаже същинската си кожа в Испания по време на първия предсезонен тест. Днес тимът е на пистата " Силвърстоун " във Англия, където RB14 ще стъпи на асфалт за първи път, възползвайки се от разрешените по устав " кино дни ". Зад кормилото е Даниел Рикарод, който ще има опцията да усети новата си машина преди тестванията.
 err2 @@@
RB14 е задвижван от мотор Tag-Heuer (Renault) и идва с нови детайли по аеродинимаката. Най-забележимият е ореолът, който от сезон 2018 нататък е наложителен. Доста по-различна спрямо миналогодишния болид е и задницата на RB14, която към този момент няма T-крило, акулска опашка и по този начин наречената " monkey seat ".

New whip @danielricciardo? Arriving in style @astonmartin #RB14 pic.twitter.com/gFA77LRHlu
— Red Bull Racing (@redbullracing) February 19, 2018
От Ред Бул дават обещание скоро да разгласяват фрагментите от днешната разходка на RB14 из " Силвърстоун ", на която ще измине най-много 100 км и ще е със демонстрационни гуми Пирели. С други думи, Рикардо няма да записва времена, само че най-малко ще може да добие по-реална визия за новата машина, тъй като през зимата е бил единствено в симулатора.
Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР