Ред Бул представи болида си RB14 за сезон 2018. Както

...
Ред Бул представи болида си RB14 за сезон 2018. Както
Коментари Харесай

Ред Бул представи болида си за новия сезон

Ред Бул показа болида си RB14 за сезон 2018. Както и в предните години, Ред Бул ще употребява мотори на Рено. Новият болид е в цветове синьо и черно.

Базираният в Милтън Кийнс (Великобритания) отбор предходната година приключи на трето място в генералното класиране с 368 точки.

200 от тях бяха в актива на Даниел Рикардо, другите на Макс Верстапен. Двамата ще бъдат водачи на Ред Бул и през новия сезон. Първи зад кормилото на новия болид ще седне Рикардо, през днешния ден, по време на рекламните фотоси на пистата в Силвърстоун. На 20 февруари своите болиди ще покажат Заубер и Рено.

Рикардо в изявление за пресслужбата на отбора се изрече оптимистично за възможностите на Ред Бул през 2018 година " Вярвам, че можем да победим Мерцедес и Ферари. Автомобилът ни бе съществено усъвършенстван в хода на предишния сезон, а промени в регламента няма доста.

Смятам, че би трябвало да пренесем този напредък в новия сезон и да продължим да прогресираме. Трябва да сме способни да се борим с тях по-често. Времето ще покаже, само че съм убеден. Не си слагам някакви грандиозни цели и просто желая да уверя, че ще бъда оптимално подготвен преди всяка една конкуренция ". /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР