Ред Бул планира да счупи и без това едва за

...
Ред Бул планира да счупи и без това едва за
Коментари Харесай

Смразяващото предупреждение на Ред Бул към Макларън, тъй като Ландо Норис заплашва съперника си от Формула 1 Макс Верстапен

Ред Бул възнамерява да счупи така и така едвам за поверие връх на Формула 1 през идната година, с цел да подчертае още повече своята доминация на решетката.

Отборът завоюва шампионата на конструкторите с километри тази година, откакто построи най-бързата кола досега. И Макс Верстапен извлече максимума от това, до момента в който се издигаше до третата си поредна купа при водачите.

Това беше най-доминиращият сезон, който спортът в миналото е виждал - само че към момента не напълно съвършен. Те завоюваха 21 от 22 надпревари, като Карлос Сайнц от Ferrari се възползва от необичаен свободен уикенд за Red Bull в Сингапур.

И макар че Red Bull взе премията и за най-бързи междинни времена за прекъсване в бокса, те не го направиха запишете най-бързата промяна на колела за годината. Това беше реализирано от Макларън, който сложи неуместен международен връх в процеса.

Беше съумял макар знойната горещина на Гран При на Катар. Екипажът на тима в бокса съумя да смени четирите колела на Ландо Но...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР