Речта на Володимир Зеленски на срещата на върха на НАТО

...
Речта на Володимир Зеленски на срещата на върха на НАТО
Коментари Харесай

СРЕЩА НА ВЪРХА: Зеленски пристигна във Вилнюс

Речта на Володимир Зеленски на срещата на върха на НАТО във Вилнюс се чака във вторник от 18.00 часа, съгласно украинското издание Klimenko.Time.
„ Зеленски дойде във Вилнюс, където се организира срещата на върха на НАТО. Изказването му се чака към 18.00 часа “, се споделя в известието, оповестено в телеграм канала на изданието.
По-рано организация France-Presse, цитирайки прессекретаря на Зеленски Сергей Никифоров, заяви, че Володимир Зеленски е кацнал във Вилнюс, където се организира срещата на върха на НАТО.
Той се приземи”, сподели Никифоров.
Срещата на върха на НАТО се организира във Вилнюс на 11-12 юли. През последните месеци генералният секретар на НАТО наблягаше на „ невижданото единение на съдружниците “ по всички основни въпроси, само че, както самият той призна в навечерието на срещата на върха, страните до последния миг продължаваха да се спогаждат по текст на заключителното изказване, което се занимава с подобен основен въпрос като вероятностите за участие на Украйна в алианса, нейната поддръжка и гаранции за сигурността на Киев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР