Речта на руския президент Владимир Путин на вчерашния международен форум

...
Речта на руския президент Владимир Путин на вчерашния международен форум
Коментари Харесай

ЕС: Речта на Путин пред международния форум Валдай беше оруелска

Речта на съветския президент Владимир Путин на вчерашния интернационален конгрес " Валдай " бе избрана през днешния ден като " оруелска " от представител на Европейската комисия.

,,Според тази тирада вярното е неверно, неверното е вярно, истината е неистина и лъжата е истина. Фактът е, че Русия предприе нелегално и безпричинно военно нахлуване против Украйна, че нейните въоръжени сили направиха зверства и военни закононарушения против цивилни в Украйна - дами и деца; Русия нарушава необмислено интернационалното право и Устава на Организация на обединените нации, нейните дейности заплашват мира и сигурността освен в Европа, тъй като имат последствия по целия свят'', разяснява той.

По връзки на съветските обвинявания, че Украйна основава " мръсна " бомба, представителят уточни, че Русия е известна с неоснователните изказвания, които насочва, с цел да прикрие личните си дейности. Говорителят даде образец с това, че по-рано тази година Москва твърдеше, че Украйна развива биологично оръжие, с цел да оправдае противозаконното си навлизане.

Както и преди, през днешния ден Русия още веднъж не може да поддържа изказванията си с доказателства, съобщи представителят. Фактът е, че, в случай че не бяха дейностите на Русия, днешната война нямаше да избухне. Факт е, че Русия може да приключи войната през днешния ден, в случай че изтегли военните си сили и цялото си съоръжение от цялата територия на Украйна в интернационално приетите ѝ граници, добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР